1 Schoon zijn is belangrijk, veeg je voeten altijd af aan het witte kleed als je uit de modder komt. Ben je er zeker van dat niemand kijkt, schuur dan je rug langs de bank, als je nat bent.

 

2 Zoek na het eten de dichtst bijzijnde broek of rok, dat zijn geweldige servetjes.  
 

3

 

Bewaak je tuin, ren dan goed door de struiken en de bloemen, zodat er voor vogels en aanverwanten geen twijfel bestaat dat jij de leiding hebt.

 

 

4

Begroet alle gasten uitbundig, spring op hun tenen, zoen ze uitgebreid, begeleid ze naar het toilet, duw je neus in de koffie om je ervan te overtuigen dat deze niet te warm is, en duw vervolgens je neus onder de rokken van de dames om het gesprek gaande te houden. Wees een gastheer.

 

 

5 Kijk het aanrecht na op overgebleven restjes, ze zijn aan bederf onderheven moeten opgeruimd worden. Denk erom: gehakt en kip zijn uit, zoek de biefstuk!

 

6 Zit je in de auto als het erg druk is op de weg, leg dan je kop op de schouder van de bestuurder, zoen hem in zijn oor, zodat hij weet dat je 100% vertrouwen in hem hebt.

 

7 Wees selectief met wat je eet, maar doe het netjes; zitten er bijvoorbeeld erwten en boontjes in, leg deze dan naast je bord of verstop ze onder het kleed.

8

Omdat wij honden zijn, verwachtte ze dat wij blaffen. Dus blaf......heel veel. Je baasje zal heel blij zijn te horen dat jij hun huis beschermd.
Blaf speciaal 's avonds laat, terwijl je baasje veilig in bed ligt te slapen .
Er is geen gevoel zo veilig voor de mens, dan 's nachts wakker te worden en onze beschermende blaf te horen. woef woef woef

9 Doneer iets aan de mode-industrie.............eet een schoen.