3de kwartaal
Donderdag 3 juli 2008

Het is nog donker als we opstaan, het moet wel heel erg vroeg zijn. Dat is een leuke verassing we gaan gezellig ontbijten bij Maria en Ditmar. Ik krijg ook een stukje bacon en een stukje ei. Ditmar en Baasje gaan na het ontbijt weg, dat is natuurlijk minder, maar ik ga heerlijk in de tuin rotzooien. Maria en Josea zijn heerlijk aan het schilderen en ik hou hun gezelschap.
Daarna nog heerlijk gespeeld met Maria en Josea en mijn muis. Gaat die Josea de muis onder de kast gooien waar ik niet bij kan en hun ook niet. Gelukkig heeft Maria de muis toch eindelijk voor me te pakken gekregen, want ik wil met geen andere muis spelen dan deze. Daarna kwamen Ditmar en Baasje thuis en ze zaten vol verhalen en hadden geen aandacht voor mij. Maar wie mijn dagboek regelmatig leest weet dat ik de aandacht goed naar mij toe kan trekken en dat heb ik dus maar even gedaan. Lekker gespeeld met Ditmar en de rest. Maria had heel lekker voor ons gekookt, dus ik heb heerlijk gesmikkeld. Toen we 's avonds thuis kwamen was ik wel een beetje moe van al het spelen.

 

     
Vrijdag 4 juli 2008

Ik weet niet wat er aan de hand is, maar wederom is het donker als we opstaan. He daar staan Nancy en Bob op het balkon. We gaan gauw naar boven. Even iedereen gegroet. Bob begroet ik met geblaf!!!! Gezellig koffie gedronken op balkon en nu gaan Nancy en Bob weg. Bep en Josea beginnen met schilderen. Dit vind ik niet leuk, dus ik ga steeds aandacht vragen en die krijg ik natuurlijk ook regelmatig, maar dan wel erg kort. Ik vind dit dus niet leuk en toen we 's middags thuis waren ben ik naar bed gegaan en heb ik uit protest niets gegeten en niet met ze gespeeld. Ze moeten toch begrijpen dat spelen met mij een voorrecht is.

 

 

     
Zaterdag 5 juli 2008

DAGBOEK MITCH EN GIZMO

Vandaag is de dag waar ik al heel lang op zit te wachten. Mitch komt vandaag 14 dagen logeren. Ik weet dat Ria het niet leuk vind zonder Mitch op vakantie, maar ik vind het wel leuk. Alfred kwam Mitch 's morgens brengen en nadat we eerst even elkaar begroet hadden en in de rondte gerend hadden, ging ik terug om Alfred te begroeten. We hebben eerst even met zijn 4tjes gespeeld en toen zijn we lekker naar het park gegaan. Nu kan Mitch daar gelukkig ook merken, zodat het park lekker van ons wordt. In het park waren allemaal artiesten, dus daar hebben we even naar geluisterd en nadat we nog een stuk hadden gelopen gingen we lekker naar huis, waar we wat lekkers kregen. Mitch wordt vandaag een beetje extra verwend omdat hij toch Alfred en Ria moet missen. Toen we naar bed gingen, ging ik boven aan de loopplank zitten en maar grommen naar Mitch. Die dorst toen niet de loopplank op en dat vind ik toch wel heel erg leuk spel. Nadat Josea, Mich op bed had gezet, was voor mij de lol eraf. Mitch gaat wel op mijn plekkie liggen, maar dat vind ik niet erg. 's nachts ging Mitch eruit om te plassen, ging ik weer als poortwachter spelen. Arme Mitch hij durft lekker het bed niet meer op. He jammer, Josea wordt wakker en tilt Mitch weer op bed. Ik ga kijken hoelang ik dit spel kan volhouden.

 

 

 

 

 

 

     
Zondag 6 juli 2008

Vandaag hebben we een hele grote wandeling gemaakt. Mitch en ik zijn er nog moe van. Zoveel lopen met onze korte pootjes!!! Lekker met zijn 4tjes gespeeld. Het lijkt wel een speeltuin. Wij hebben het ontzettend naar ons zin. Kijk ik moet de boel wel even goed in de gaten houden, als Mitch met mijn vrouwtje gaat knuffelen dan wordt ik wel jaloers en ga ik snibbig tegen Mitch doen. Ik ben natuurlijk gewend om 200% aandacht te krijgen en nu krijg ik maar 100%. Toen we naar bed gingen deed ik weer het zelfde spelletje en het lukt me weer. Maarja Bep nam Mitch mee naar bed, dus over is de pret.

 

 

     
Maandag 7 juli 2008

Vandaag weer gewandeld en het leuke is, dat Mitch en ik aan het zelfde snuffelen en tegelijkertijd weer willen doorlopen. Later gingen we met zijn 4tjes spelen en Mitch sprong zo over me heen. Het is echt een beestenboel nu hier, maar wel giga gezellig. 's avond gingen Bep en Josea computeren gingen Mitch en ik lekker samen in de grote mand bij het raam. We helpen elkaar wel, als de een blaft, blaft de ander mee. Rent de een naar het raam, rent de ander mee. Mitch begint te wennen, hij trekt zich nu nog maar weinig van me aan en loopt gewoon de loopplank op. Moet ik toch iets anders gaan bedenken.

 

 

     
Dinsdag 8 juli 2008

Vandaag hebben we lekker uitgeslapen en nadat we koffie hadden gedronken en gespeeld hadden, gingen Bep en Josea weg. Het is toch wat lieten ze ons alleen. Gelukkig waren ze binnen een uurtje terug en gingen ze weer met ons spelen. We kregen alle 2 een cadeautje. Mitch een balletje en ik een muisje. Wat een pret.

 

     
Donderdag 10 juli 2008

Het is vandaag helemaal geen lekker weer het regent de hele tijd, daardoor kunnen wij niet naar het park. Vanmiddag ging de telefoon en baasje ging weg. Mitch en ik gaan dan op het gevoel van Josea spelen en inderdaad we gingen spelen. Daarna kregen we alle 2 een stukje paprika. Lekker. Toen baasje thuis kwam en wij hem uitbundig hadden begroet, was Mitch opeens verdrietig en wilde alleen bij de Bep zitten. Bep vertelde toen aan Mitch dat zijn (stief) zusje (poes) Freddy was ingeslapen. We gaan een mooi plekje voor haar maken bij memoriam. Freddy was in het begin heel streng tegen Mitch, want het was Freddy haar huis, maar het laatste jaar ging het hartstikke goed en eigenlijk waren het vriendjes geworden. Freddy is helaas maar 13 jaar geworden en heeft een ontzettend leuk en goed leven gehad. Gelukkig was het na drie kwartier  over en gingen Mitch en ik en natuurlijk de 2 baasjes met ons spelen. Mitch werd extra verwent met kip. Ik ook trouwens!!!

 

 

 

 

     
Zaterdag 12 juli 2008

Bep ging al vroeg de deur uit en Josea, Mitch en ik bleven lekker met zijn 3tjes thuis, toen opeens.............ging de bel!!!!
Yes daar is Myrthe, We hebben haar uitgebreid begroet, ik natuurlijk altijd met een vreugde plasje. Zoals jullie weten is Myrthe pedicuuster en kapster
http://www.pedicuremyrthe.nl/
Josea zag er weer toppie uit. Daarna zijn we naar Bobbie gegaan, omdat Mitch leuk met Bobbie speelt. (Bobbie is een poedel), Opeens kwam Bep eraan, ik dacht even dat ik gek werd. Hij had een heerlijke vleesschotel gekocht. Josea was al bezig met allerlei hapjes te maken. Wij kregen in iedergeval lekkere kip. Wat gebeurd er.................de bel gaat weer. He Maria en Ditmar. Nu gaan we ons van onze beste kant laten zien. Toen ze aan het plaatgrillen waren zijn wij lekker in een mandje gaan liggen en hebben helemaal niet gebedeld. Josea en Bep waren met recht trots op ons. Later hebben we gezellig met maria gespeeld. Ik vergeet te vertellen dat Mitch en ik ons doodschrokken. Opeens gaat Bep zijn stoel stuk en ligt hij op de grond, nadat we er zeker van waren dat hij niets mankeerde moesten we stiekum in ons vuistjes lachen. We hebben een hele leuke dag en avond gehad, mar we zijn nu we erg moe, dus gaan we nu naar ons bedje toe.

 

 

 

 

     
 

Zondag 13 juli 2008

We slapen lekker uit en houden een luien dag, want het regent ontzettend.

     
Dinsdag 15 juli 2008

Tja ik ken de rituelen van het huis hier en ik weet dus dat ik alleen moet blijven met Mitch. We gingen wel voor het raam staan in de hoop dat ze ons zielig zouden vinden en dat we toch nog mee mochten, maar helaas. Mitch stond te blaffen en ik stond zielig te kijken. Toen ze na een hele tijd thuis kwamen kregen we wat lekkers en ze gingen heel leuk met ons spelen.

 

 

     
Woensdag 16 juli 2008

Vandaag gaan we weg. Mitch en ik zitten alle 2 achter in de auto. We gaan naar Nancy. Bob ging steeds het balletje van Mitch gooien. Mitch vond het schitterend. Ik moet nog erg wennen aan kleine kinderen. Maar het gaat steeds een beetje beter. Jullie kunnen wel zien dat Mitch en ik broer en zus zijn.
Ik zal een paar dingen opsommen die we het zelfde doen. We beginnen vaak op het zelfde ogenblik te lopen. We nemen gelijkertijd de bocht. We kijken vaak op het zelfde ogenblik op. of draaien ons koppie op het zelfde ogenblik. Dat is echt lachen. We helpen elkaar als de een blaft, blaft de ander mee. We reageren op de zelfde geluiden, precies het zelfde. Als er me nog dingen te binnen schiet, ga ik het opschrijven, maar nu ga ik lekker met Bep en Josea in bad.

 

 

     
Vrijdag 18 juli 2008

Vandaag hebben we heerlijk een lange wandeling gemaakt en als beloning hebben we heerlijk een stukje Turkse pizza gehad. Mitch zijn baasjes zitten aan de Italiaanse pizza. Daarna lekker gespeeld en Josea heeft daar ontzettende leuke foto's van gemaakt. Bep moet het nog op de computer zetten en dan kan ik ze3 jullie ook laten zien!!!! Ik vind eigenlijk dat Josea het moet leren. Tjee morgen is alweer de laatste dag dat Mitch hier is. Ik weet nu al dat ik zondag erg verdrietig ben en dat ik hem ga missen. De 2 weken zijn wel heel erg snel gegaan. 's morgens drink ik samen met Mitch koffie, ik weet zeker dat Mitch mijn koffie gaat missen.

 

     
Zaterdag 19 juli 2008

Ja nu is het eindelijk zover, Mitch gaat weer naar huis. Dat vind ik helemaal niet leuk en wat zal ik Mitch missen. (Psssssttt tegen niemand zeggen).

We hadden 's morgens eerst met zijn alle gespeeld en daarna nog een fikse wandeling. Toen we terug kwamen zag ik dat Josea alle spulletjes van Mitch in zijn tasje deed. Later gingen we weg en we zaten samen achter in met ons gordel. Normaal blijft Mitch op zijn eigen helft en ik ook, maar nu lagen we met zijn 2en op mijn helft. We gingen gelukkig op Schiphol eerst nog even koffie drinken en wie komt daar nu opeens aan lopen.........Ja ja jullie denken de baasjes van Mitch, maar dat is niet zo, het is...........Wies. Ik deed een vreugde plasje op de stoel, gelukkig waren die van hout en Josea maakte het meteen schoon, niets aan de hand. En dan eindelijk het lang verwachtte moment Ria en Alfred. Wies gaf Mitch meteen aan Ria en Mitch werd helemaal dood geknuffeld. Toen de eerste sessie van knuffelen achter de rug was, ging ik even met Alfred en Ria knuffelen. Jullie begrijpen het al.......allemaal vreugde plasjes op de grond, Maar ik had Mitch 2 minuten niet gezien, dus wij moesten elkaar weer even begroeten. We gingen naar het huis van Mitch, maar hij was er nog niet toen wij aankwamen. Dat vond ik wel een beetje vreemd, want Mitch is er altijd. Maar na een kwartiertje kwam Mitch dan toch. We hebben elkaar weer even begroet en toen kreeg ik van Ria een Hello Kitty, hartstikke leuk.
En dan is het tijd dat we echt afscheid van elkaar moeten nemen, we doen het maar vlug. Thuis aangekomen ben ik even op de bank gaan liggen en daarna naar bed. Het is wel vreemd dat ik mijn bed nu niet meer hoeft te delen. Ik ga nu lekker dromen.

 

 

 

 

 

 

     
Zondag 20 juli 2008

Ik doe het vandaag rustig aan en blijf lekker in bed liggen, ik krijg zelfs koffie op bed, omdat ze me zielig vinden. Ik mis Mitch enorm. Tegen 4 uur wilde ik toch wel even spelen en dat hebben we ook gedaan. Het was wel leuk, maar als Mitch erbij is, is het leuker. Ik hoorde van Josea dat Mitch ook een beetje bedroefd is. We moeten gewoon even afkicken van een leuke vakantie.

Wat jullie van onze vakantie vonden, kunnen jullie me laten weten via een krabbel in het gastenboek. Dank jullie wel

 

     
Maandag 21 juli 2008

We hebben lekker koffie gedronken met zijn 3jes en daarna gespeeld. Ik weet waar Mitch al zijn stokjes verstopt, dus ik ben vandaag maar even op onderzoek uitgegaan en heb inderdaad een aantal stokjes van hem gevonden en daar ben ik daar maar lekker mee begonnen.

 

     
Woensdag 23 juli 2008

Vandaag gingen we gezellig winkelen en ik heb weer leuke speeltjes gehad en een hele leuke grote grijze muis, waar ik heerlijk op kan liggen. Josea had gisteravond Wies aan de telefoon en toen vertelde ze een verhaal over Mitch wat ik jullie toch even niet wil onthouden.
Mitch verstopt altijd stokjes, hij had een dental stok gekregen en die had hij in de badkamer verstopt. Josea ging wassen en Mitch ging gauw de badkamer in om zijn stok veilig te stellen. Hij verstopte zijn stok onder het wasgoed en Josea had dat niet gezien. Dus toen de was klaar was, had Mitch een hele schone gewassen stok en de was had een mentol lucht. Josea kon opnieuw wassen en Mitch was zijn stok kwijt.

 

 

     
Vrijdag 1 augustus 2008

Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijn broertje toch wel mis, ik heb natuurlijk wel een paar dingetjes van hem overgenomen. Zoals wanneer Josea in de keuken staat ga ik nu ook mijn speeltje neerleggen en dan kan ze het voor mij weggooien. Heb ik toch mijn aandacht. We zijn de afgelopen dagen steeds heerlijk naar het park geweest en ik ren me daar nu rot. Ik ga het steeds leuker vinden. Vanochten hebben we gezellig koffie gedronken, het duurde nogal lang voordat ik mijn koffie kreeg, dus ging ik het maar even met mijn snuit aanwijzen wat ik wilde. Lachen toch, Josea dronk , meteen snel haar koffie op.

 

 

     
Woensdag 6 augustus 2008

Ik heb vandaag iets gedaan, dat ik nog nooit gedaan had. Ik heb gevaren en het was super leuk. Het was ontzettend mooi weer, alles zat gewoon mee. Onderweg kwamen we 2 Jack Russels aan de kant tegen en die begonnen te blaffen, ik was in het geheel niet bang en blafte hartstikke hard terug, ze konden toch niet op de boot komen. Voor we gingen varen gingen we eerst met zijn alle lunchen in de tuin. Dominique heeft 2 grote konijnen en dat vond ik toch wel heel erg interessant en dus ging ik daar steeds naar toe sluipen. Emile is wel mijn vriendje, maar dat moet ik een beetje handig aanpakken anders wordt Bep jaloers. Toen we terug kwamen van het varen gingen de mensen lekker BBQen en ik, ik ging weer op verkenning in de tuin en steeds weer naar de konijnen. Toen we 's avond naar huis reden ben ik meteen in mijn tas in de auto in slaap gevallen en dat was ook de eerste keer. Tjee wat was ik moe.

 

 

 

 

     
Donderdag 7 augustus 2008

Vandaag was ik wel erg moe en heb dus super lang geslapen.  Laat in de middag gingen Bep en Josea weg en lieten mij thuis. Dat vond ik nu niet zo erg, omdat ik wilde slapen. Bep kwam alleen terug en dat vond ik niet leuk, ik ging dan ook bij de lift staan, maar daar kwam ze ook niet uit en Bep vertelde dat Josea vandaag niet thuis sliep. Ik wilde meteen niet meer spelen en eten. Gelukkig was Bep wel ontzettend lief met mij en zijn we lekker vroeg naar bed gegaan.

 

 

     
Vrijdag 8 augustus 2008

Vanochtend ging de telefoon al heel vroeg en toen zei Bep we gaan Josea in het ziekenhuis ophalen. Weten jullie hoe snel ik bij de deur was, nou wel heel snel, ik probeerde zelfs met mijn pootje de liftdeur open te krijgen, maar dat lukte niet. Toen we bij het ziekenhuis aankwamen stond Josea al te wachten. O wat ben ik blij, mijn staartje kwispelt maar heen en weer. Ik moet toch aan Josea laten merken dat ik kwaad ben, dus toen ze me optilde om met me te knuffelen draaide ik gauw mijn koppie om. Ik vond dit heel moeilijk, maar het moest gewoon. Later op de dag ging ik wel weer met haar een beetje knuffelen, niet te veel natuurlijk.

 

 

 

     
Zaterdag 16 augustus 2008

Vandaag zijn we naar Nancy geweest en daar heb ik me wel vermaakt. Ik blaf nog steeds tegen Bob, ook al probeer ik het niet te doen. Bij Nancy voor de deur heb je een groot grasveld en daar heb ik lekker met Josea gespeeld.

 

     
Dinsdag 19 augustus 2008

Vandaag gaan we al vroeg weg, want we houden een kringloop rondje met Maria en Ditmar. De baas en ik hadden eerst niet zo zin, maar toen hij mooie boeken vond was zijn hele dag weer goed en dus de mijne ook.

 

     
Dinsdag 26 augustus 2008

We gaan een stukje lopen en gezellig de markt over. Bij de stal van de groente hebben ze ook een chihuahua Paris. Paris blaft tegen elke hond, net zo als ik, maar toen we elkaar zagen gingen we alleen maar met ons staartje kwispelen. Ik blaf gewoon niet tegen mij eigen soort, maar ik discrimineer niet. In de winter als het koud is mag Paris bij me komen spelen, ik hoop dat ik dat leuk vind, ik heb nu nog zo mijn bedenkingen erover.

 

 

     
Donderdag 28 augustus 2008

He he eindelijk zie ik Mitch weer na een hele poos. Dat was even afkicken. Ik ben zo blij dat ik hem weer zie. We zaten allebei bij mijn baas op schoot en ik ging wel een beetje grommen tegen Mitch, ik ben dan ook niet een beetje jaloers. Later zat ik lekker bij Josea en Mitch zat op haar schouder en ik had het gevoel dat ik toch even iets goed moest maken bij Mitch dus sloeg ik mijn pootjes om zijn nek en ga hem heel snel een kusje zodat niemand het kon zien, maarja ze hadden het wel gezien en de ohhhhsssssss en de ahsssssssssss waren niet van de lucht, dus ik ging maar gauw weer stoer zitten.

 

 

     
Zaterdag 30 augustus 2008

Er worden weer allerlei spullen van mij meegenomen, dus ik weet dat we op visite gaan. De vraag is natuurlijk bij wie. We hoeven niet zover te rijden, we gaan naar de tuin van Wil en Christina. He wat is dit nu jammer Natasja is er niet. Natasja speelt altijd met me. Ik heb de hele middag in de tuin gerotzooid. Wat een plezier had ik. We gingen daarna bij de chinees eten, waar ik heel braaf was en bijna niet geblaft, alleen als ik met Christina in gesprek was. 's avonds was er een bingo avond en natuurlijk gingen we mee. We hebben wat leuke prijsjes gewonnen. Bep en Wil gingen Natasja bij de bus ophalen met de auto en ik mocht gelukkig mee. Toen ik Natasja zag wilde ik meteen bij haar zitten, ik was echt blij. Ik stal ongewild de show op de bingo en iedereen wilde mij als prijs, maar ik wil alleen Bep en Josea. Toen we thuis kwamen was ik wel erg moe van alle indrukken en ben ik lekker gaan slapen.

 
     
Vorig Kwartaal