2de Kwartaal
Dinsdag 8 april 2008

Nu zal ik jullie eens vertellen wat Bep en Josea mij vandaag hebben aangedaan. Gingen ze 's morgens weg zonder mij mee te nemen, hoe durven ze? Kwamen ze na een uurtje of 2 terug. In mij gevoel was het veel langer. Gaan ze 's middags weer weg zonder mij. Mij 2x op een en dezelfde dag alleen laten, dat kan toch niet??????? Gelukkig hadden ze wel een speeltje voor mij gekocht.

     
Zaterdag 19 april 2008

Vandaag zijn we gezellig bij Maria en Ditmar. Ik had wel zin in iets gezelligs. De afgelopen weken heb ik steeds last van mijn buikje en moet ik ook steeds overgeven. Heel vervelend. Tussen Banjer (rode poes) en mij gaat het steeds beter. Misschien worden we nog wel vriendjes. Ik zal aan Maria en Ditmar een foto vragen, dan kunnen jullie haar ook zien.
Ik ging met Josea de tuin in en daar lag een klein bergje zand. Ik ging natuurlijk op onderzoek uit en stond er boven op. Het leek mij wel een goed idee om er een kuiltje in te graven en dan daarin te gaan plassen. Zo gezegd, zo gedaan. Josea moest daar om lachen. Als ik bij Maria en Ditmar ben leggen ze altijd een kussen voor mij neer. Vandaag dus ook. Alleen nu ging ik op Banjer haar kussen liggen en Banjer op mijn kussen en zo bleven we elkaar aankijken. Ik heb uit zeer betrouwbare bron vernomen dat Banjer nu elke keer op mijn kussen ligt. Jullie begrijpen het al, de volgende keer als ik daar ben, moet ik toch even optreden.
Zoals jullie zien is heb ik de foto's gekregen, mooi is ze hé!!!!

 

 

     
Zondag 20 april 2008

Het is vandaag heel mooi weer, dus lekker met Josea naar het park geweest.

     
Maandag 21 april 2008

Ik werd gisteravond weer ziek, dus vandaag hebben ze mij ontlasing naar de dokter gebracht. Gelukkig hoefde ik niet zelf.
Ik doe maar een beetje rustig aan

     
Donderdag 24 april 2008

Vandaag de uitslag gehad. Ze kunnen niets vinden, dus moet ik even op dieet. Speciale brokjes en niets tussen door. Dit vind ik niet leuk, maar ja het is niet anders.

     
Vrijdag 25 april 2008

We hebben met Maria en Ditmar afgesproken en zoals jullie dat weten vind ik dat altijd wel gezellig. Banjer kreeg een aanval en ik was daar helemaal stil van. De dierenarts kwam nog langs, maar toen was de aanval al afgelopen. Banjer is al 20 jaar. Gelukkig ging het later weer beter met Banjer. Dus met mij ook. Kreeg onmiddellijk weer praatjes. Ik zal nu even niets zeggen van het kussen, dat komt nog wel

     
Zaterdag 14 april 2008

He vandaag zie ik Wies eindelijk weer eens een keertje. Ging even heel hard heen en weer rennen. He daar is Myrthe ook weer. Myrthe is de pedicuurster http://www.pedicuremyrthe.nl/ van Josea en kapster van Josea, Wies en Ria. Ze zeggen dat ze ontzettend goed knipt. Ik kan dat niet uit eigen ervaring zeggen, maar de dames hun haar zitten altijd goed. Ik weet wel dat ik Myrthe heel aardig vind. Ik probeer ook altijd in haar tas te zitten, want ik ben gek op tasjes.

     
Woensdag 30 april 2008

Ik ben met Maria en Josea even de vrijmarkt over geweest, want het is Koninginnedag. Het was wel heel erg druk, maar Josea hield mij heel erg goed vast. Door het park terug naar huis. Daarna lekker naast Maria op de bank, want ik was toch wel moe geworden van al dat slenteren. Toen Maria en Ditmar naar huis gingen ben ik lekker met Bep en Josea in bad gaan liggen en daarna nog even gespeeld en toen naar bed.

     
Woensdag 7 mei 2008

Vandaag heb ik mijn broer weer gezien, na een hele lange tijd. We hebben elkaar wel ontzettend gemist. Maar ja het was mijn schuld, ik was steeds een beetje ziek en dat willen we niet aan mijn broer geven.
Toen we binnen kwamen had Alfred het ontzettend druk met Mitch vast te houden en later om Fred (kat) weg te doen, omdat Alfred bang was dat Fred mij misschien iets aan zou doen. Dat is wel lief van Alfred, maar door al dat gedoe, vergat Alfred om met mij even te vrijen. Dus ging ik de chihuahua sneez maar even naar voren toveren. Eerst pakte Josea mij, toen Bep, maar ik hield niet op. Eindelijk had Josea het door dat Alfred nog niet met mij geknuffeld had. Toen Alfred dat deed toen was alles weer goed.
Alfred had de tuin helemaal afgezet dus we konden tot hartenlust in de tuin rotzooien.

 

 

     
Donderdag 8 mei 2008

Vandaag is Josea precies 1 jaar gestopt met roken, dus dat moeten we vieren. We gingen gezellig winkelen en de enige die een cadeautje kreeg, ja jullie begrijpen het al dat ben ik. Ik heb een spin speeltje gehad, hartstikke leuk. Ik doe de laatste dagen ook wat nieuws............Ja Ja ik poep in het park of op straat. Ik wordt steeds geprezen, dus ik doe het maar. Gelukkig hebben Bep en Josea altijd een plastic zakje bij hun. We gingen gezellig uiteten en ik mocht mee. Ik had kip als voorgerecht, Ossehaas als hoofdgerecht en als toetjes slagroom. Daarna gingen we nog even naar Mitch een kopje koffie drinken en vtagen hoe Ria de vakantie was geweest. Ik vraag me eigenlijk af, Wie is hier gestopt met roken???

     
Vrijdag 9 mei 2008

Tjonge Tjonge wat ik vandaag toch wel niet allemaal heb meegemaakt. Ik ging met Josea de post ophalen, dat is mijn taak hier en dat doe ik heel serieus en ik bewaak de post dan ook met mijn leven. Wij wonen de AGO. Er is altijd wel iemand die even met mij gaat spelen. Nu was het Richard en die stampt altijd heel erg en daar schrik ik dan zo van. Josea had het door en zei er iets van. Richard hield meteen op en ik zat veilig bij Josea. Wilde Richards mij even vasthouden en aaien en dat liet ik wel toe, met wat argwaan natuurlijk. Ik dacht bij me zelf "Jij hebt mij net laten schrikken, ik ga jouw nu laten schrikken en ik lekker op zijn arm geplast". Maar ja dat vond hij helemaal niet erg en hij zei tegen Josea "Als ze dood zou zijn dat vind ik erg". Richard is dus wel lief, maar ik wil niet meer met hem spelen.

 

 

     
Zaterdag 10 mei 2008

Vandaag zijn we eerst naar het winkelcentrum gelopen, dat is voor mij best een hele tippel. Toen ik thuis kwam was ik dan ook best moe. Lekker uitgerust en toen hebben we nog even een half uurtje in het park gelopen. Voor de rest vandaag een rustige dag gehouden, het is ook te warm om iets te doen.

     
Zaterdag 17 mei 2008

Het is de hele week ontzettend mooi weer geweest en ging wel een paar keer per dag naar het park. Het gezelligste vind ik als we met zijn 3tjes gaan.
Vandaag regent het, maar ik wil toch naar buiten. Gingen we gezellig wandelen, lopen Bep en Josea onder de paraplu en ik in de regen. Ik dacht bij mezelf hier moet ik iets aan gaan doen. Ik ben gewoon tussen hun in gaan lopen, liep ik ook droog. We gingen een hele andere weg met lopen, dus ik moest alles goed besnuffelen en alles even merken.

 

     
Zondag 18 mei 2008

Vanavond hoorde ik dat mijn speelmaatje Banjer is ingeslapen.
Ik ben er stil van en dat wil wat zeggen voor mij. Ik maak een speciaal plekje voor haar bij memoriam.

     
Maandag 19 mei 2008

Vandaag gaan we naar Maria en Ditmar, omdat Bep met Ditmar naar Soesterberg gaan voor een lezing. Maria en Josea gaan gezellig creatieve doen en ik................ik zoek Banjer en kan hem niet meer vinden.

     
27 mei 2008

Bep en Josea gaan weg en laten mij helemaal alleen thuis, dit vind ik dus echt niet leuk, toen ze eindelijk na 3 uur thuis kwamen heb ik ze natuurlijk eerst hartstikke begroet en later heb ik toch even laten merken dat ik een beetje boos op ze ben.

     
29 mei 2008

Hoor wie belt daar, Hoor wie belt daar, Hoor wie belt daar aan de deur, zal het Alfred zijn, ja het is Alfred, dus knuffelen maar. Alfred blijft eten, dus gaat hij ook met mij spelen en dat vind ik altijd leuk. Alfred plaagt altijd met spelen en ik tuin er vaak wel in. Wat heb mijn broer toch veel te stellen met zijn baasje.

     
Zaterdag 31 mei 2008

He daar is Myrthe weer http://www.pedicuremyrthe.nl/  dus ik ga haar ontzettend begroeten. Toen Myrthe klaar was en wegging, gingen wij gezellig naar Maria en Ditmar naar hun nieuwe hek kijken in de tuin. Het is een hartstikke mooie hek, ik kan in ieder geval geen kant op, al hoe wel ik al wel een klein gaatje heb gevonden, daar wilde een kat door, maar daar heb ik even een stokje voor gestoken. Ik heb heerlijk de hele middag en avond in de tuin gerotzooid, dat vind ik zo leuk. Ditmar had een hek neer gezet zodat ik daar niet door kon, maar ja ik ben klein en zij zijn groot dus ging gewoon door het gaatje.

 
     
Maandag 2 juni 2008

Bep en Josea moeten naar de mondhygiëniste en ik mag mee. Josea zet mij in mijn tas en ik blijf heel goed opletten wat ze met Josea doet. Gelukkig was ze snel klaar en Bep ook. Daarna hebben we heerlijk gespeeld in het park.

     
Dinsdag 10 juni 2008

We gaan naar Mitchie toe. We gaan naar Mitchie toe, dat is altijd feest voor mij. Bep en Josea hebben zich mooi aangekleed, dus ik moet ze goed in de gaten houden. Na ongeveer een kwartiertje gaan Bep en Josea weg en dat vind ik minder leuk. Ik ga gewoon de hele tijd op wacht zitten, totdat ze terug komen. Ondertussen was Alfred thuis gekomen, daar heb ik even mee geknuffeld, maar dan ga ik weer mijn taak uit oefenen. Namelijk op wacht zitten totdat ze terug komen. Het duurt wel verschrikkelijk lang, ze kwamen pas 's avonds laat terug, dat kan me niet schelen ze zijn er gelukkig. Morgen laat ik ze wel merken dat ik dit niet leuk vind.

     
Woensdag 18 juni 2008

Wat is dit nu Josea gaat weg, zonder mij. Ze laat mij en Bep alleen. Dit ben ik echt niet van haar gewend. Gelukkig was ze na een uurtje weer thuis. Hier moet ze geen gewoonte van maken.

     
Donderdag 26 juni 2008

We staan vandaag al vroeg op en ik had gisteren al in de gaten dat Josea al mijn spulletjes aan het inpakken was. Gelukkig ook spulletjes van Bep en haar. Anders had ik het erg gewantrouwd. We gaan heerlijk een paar daagjes gezellig weg, naar Gelderland, bij de Duitse grens. Toen we daar aankwamen was er tot mijn grote verassing ook Maria en Ditmar. We zijn eerst gaan winkelen en eten in Duitsland. Ze hadden voor mij een halve kip besteld en die was heel erg lekkerrrrrrrrrr!!!!!!, daarna in het hotel ingecheckt en we hadden kamers tegenover elkaar en ik had dat dus meteen door.

 

     
Vrijdag 27 juni 2008

We gingen 's morgens heerlijk ontbijten en ik mocht mee. Ik bleef heel lief in mijn tasje zitten en iedereen wilde mij wel even aaien en ze zeiden allemaal dat ik zo lief ben. Natuurlijk weet ik dat allang, maar het is wel erg leuk om te horen. Daarna gingen we gezellig naar Nijmegen en hebben daar een hele tijd gelopen, ik met mijn kleine pootjes was op een gegeven moment wel erg moe. Toen we in het hotel aan kwamen wilde ik wel spelen, dat hebben Bep en Josea even gedaan en toen was het bad tijd. Later op de avond zijn we heerlijk op het terras van het hotel gaan zitten en hebben we een heerlijk ijsje gegeten.

 

     
Zaterdag 28 juni 2008

Na het ontbijt hebben we de spullen in de auto gedaan, zijn we nog even naar Duitsland geweest en toen afscheid genomen van Maria en Ditmar en toen naar huis. We hebben ontzettende leuke dagen gehad, maar ja aan alles komt een einde. Toen we thuis kwamen heb ik even alles lopen snuffelen en controleren. Gelukkig alles is in orde. Nu kunnen we weer spelen

     
Vorig Kwartaal

Volgend Kwartaal