1ste Kwartaal
Dinsdag 1 januari 2008

Ik en mijn baasjes wensen alle lieve  mensen en dieren een gezond en diervriendelijk nieuw jaar toe.

     
Zondag 6 januari 2008

Ik heb het de afgelopen maand wel druk gehad, dus deze week doe ik het gewoon een beetje rustig aan!!!!!

     
Dinsdag 8 januari 2008

Vrouwtje vindt dat ik een beetje te rustig ben en we gaan naar de dokter. Ik weet natuurlijk dat ze gelijk heeft, maar ja, de dokter is niet mijn grootste vriend. Ik vond dat ik wel stoer bij de dokter was, want ik kreeg een antibiotica injectie en ik gaf geen kik.

     
Woensdag 9 januari 2008

Bep had mijn plasje opgevangen en die brengt hij nu naar de dokter. 's middags konden ze bellen voor de uitslag en ik heb waarschijnlijk nierbekken ontsteking. Dat is helemaal niet leuk en dat net in het nieuwe jaar. Ze vertroetelen me wel lekker!!!, maar aan niemand doorvertellen He.

     
Maandag 14 januari 2008

He dat is gezellig, Chris komt gezellig lunchen, dan weet ik dat ik weer extra aandacht krijg. Gezellig even gespeeld, maar ik ben toch nog wel gauw moe.

     
Maandag 21 januari 2008

Bep brengt weer mijn plasje weg en ik hoop dat ik er nu vanaf ben, maar ik voel me nog geen 100%

     
Dinsdag 22 januari 2008

We gaan weg, dat vind ik wel gezellig.
Gezellig..............ze brengen me naar de dierenarts.
Krijg ik weer een injectie, geen kik geef ik. Begint Jose te zeuren over mijn nageltjes, worden die ook nog geknipt. Me voor poten liet ik toe, maar met mijn achterpoten duurde het wat te lang voor mij, dus ik ging een boos gezicht opzetten. Gelukkig had de dierenarts het door. Jose vertelde het tegen Ria (vrouwtje Mitch) en die vertelde dat Mitch het zelfde had gereageerd.

     
Zaterdag 26 januari 2008

We gaan vandaag gezellig naar de Gehandicapten voetbal in Sporthallen Zuid. Jaap, Richard en Ron trainen de gehandicapten. Iedereen wil mij aaien, maar ik wordt goed beschermd door mijn vrouwtje en baasje, daar ben ik wel blij mee.

     
Maandag 4 februari 2008

Baasje gaat al weer vroeg aan de haal met mijn plasje!!
De bel gaat en daar is Nancy en Bob. Het gaat al een stukje beter tussen Bob en mij.  Bob kan al heel goed kruipen. Ik heb het gewoon niet zo erg op kleine kinderen, maar ik doe mijn best. We hebben even leuk gespeeld met zijn allen, daarna gezellig geluncht, je zag dat Bob moe werd en ik ook. Lekker daarna met zijn 3tjes in bad.
Later belde Josea hoe het was met mijn plasje, gelukkig alles is weer goed.

 

 

     
Zaterdag 9 februari 2008

De bel gaat, wie zou dat zijn. Het is Wies, ik heb me natuurlijk even uit lopen sloven met rennen. Ben ik nog niet klaar met rennen gaat de bel alweer, is het Mitch met Ria. Ik wacht ze natuurlijk. Toen ze 's middags allemaal weggingen was ik toch wel ontzettend moe en ben lekker op bed gaan liggen

     
Zondag 10 februari 2008

Vandaag gaan we al vroeg op pad en Maria en Ditmar zijn er ook, later kwam Mitch ook en hij nam Ria en Alfred ook mee. Josea en Bep hebben het erg druk, want ik zie toen we terug kwamen dat Josea tassen ging in pakken en ook allemaal spulletjes van mij.

     
Maandag 11 februari 2008

We staan al heel vroeg op en we gaan met de auto weg. YVES we hebben VAKANTIE!!!!!!!!!
We gaan heerlijk naar Texel voor een hele volle week. Lekker de bossen in, op het strand rennen en andere honden uitdagen.
Toen we aankwamen zijn we heerlijk even naar het strand gegaan en hebben lekker gelopen. Ik ga steeds voor de deur staan, zodat Josea lekker met mij naar beneden kan. Ga ik op het parkeerterrein lekker blaffen en alles onderzoeken. Ik wil zelfs naar buiten als het al heel donker is en ik heb Josea gelukkig zo goed afgericht dat ze elke keer met me mee gaat.

     
Dinsdag 12 februari 2008

Het is hartstikke mooi weer en we zijn eerst gaan winkelen en daarna heerlijk op het strand gelopen en heerlijk op een plaid gezeten, we worden nog eens bruin. Komt er een meeuw aan vliegen, jullie begrijpen het al, ik er achter aan. Ren ik zo een voorplas van de zee in. Hartstikke koud en mijn poten zijn helemaal nat. Ik probeer heel netjes terug te lopen, maar dat lukt niet erg. Gelukkig had Josea een handdoek bij zich, dus ze heeft mijn poten droog gemaakt. Ik heb mijn les geleerd, ik zal de zeemeeuwen laten voor wat ze zijn. Ik ga gewoon andere honden uitdagen, maar ja Josea en Bep vonden mij stoer en dat vind ik ook wel weer heel leuk. 's avonds gingen we heerlijk uiteten bij de Argentijn,  de ober vond mij heel erg lief, het was hartstikke gezellig.

 

 

     
Vrijdag 15 februari 2008

De afgelopen 2 dagen was het een beetje mistig, dus hebben we niet zo heel veel gedaan, maar wel lekker genoten. Vandaag is het mooi weer, dus we zijn weer lekker naar het strand gegaan en hebben gezellig op een terrasje warme chocola gedronken en een kopje soep gegeten.

     
Maandag 18 februari 2008

Alle spulletjes zijn weer gepakt en we gaan naar huis, maar eerst gaan we nog even gezellig de markt over. Toen ik thuis kwam vond ik dat toch ook wel lekker, al mijn eigen vertrouwde manden, al nemen ze altijd een mand voor me mee. Mijn eigen bed weer. Ik moet wel even een paar dagen bijkomen van al dat rennen op het strand.

     
Donderdag 21 februari 2008

Wat eigenlijk bijna nooit gebeurd, gebeurd vandaag, ze laten mij zomaar alleen thuis. Ik kan het wel, maar leuk is anders. Gelukkig waren ze binnen 2 uur weer thuis, ik heb Josea meteen laten merken dat ik dit dus niet leuk vind en aangezien Josea de zwakste is weet ik dat ze het voorlopig niet meer doet. Ik moet mijn vrouwtje toch goed africhten.

     
Maandag 25 februari 2008

Ik voel me vandaag niet zo lekker en heb een beetje diaree en moet overgeven. Ik heb er geen koorts bij, dus het valt allemaal wel mee. Ik eet vandaag gewoon niet.

     
Dinsdag 26 februari 2008

Ik voel me vandaag al beter en we gaan gezellig naar Maria en Ditmar. Daar heb ik wat stukjes kip gegeten en het ging hartstikke goed. Hoe verder de dag vorderde hoe brutaler en beter ik me ging voelen. Toen we thuis kwamen ben ik lekker in mijn mandje gaan liggen. Even over 12 uur 's nacht voel ik me ontzettend beroerd worden en ik heb dan ook hele dunne ontlasting en er komt heel veel bloed mee. Josea schrikt ontzettend en Bep belt direct het dierenziekenhuis. Het blijkt dat ik een fikse maag/darm ontsteking heb. Ik kreeg een injectie tegen de misselijkheid en antibiotica druppeltjes. Nu begint mijn nieuwe jaar niet echt goed, al 2x ziek geweest.

 

 

     
Woensdag 27 februari 2008

Gelukkig ik voel me vandaag een stuk beter, maar de druppels die ik krijg vind ik echt niet leuk. ik krijg een paar keer per dag lekker gekookte kipfilet en dat blijft er gelukkig in zitten.

     
Vrijdag 29 februari 2008

Het gaat steeds een beetje beter met me, maar ik kan maar 1x per 4 jaar wat op deze datum schrijven, dus deze datum moet in mijn memoires. 

 
     
Zondag 2 maart 2008

Josea kijk elke week naar East Enders op BBC 1 en ja ik kijk dan verplicht mee, je moet wat voor je vrouwtje over hebben nietwaar??????
Maar sinds vandaag heb ik dan de eindtune door, dan spring ik op, ren naar mijn muis en spelen zullen we dan. Dat is toch logisch ik heb met Josea naar haar serie gekeken.

     
Dinsdag 4 maart 2008

Vandaag gaf Josea me wel heel veel aandacht en ik zie ook dat ze een tas aan het pakken is.............vreemd.
He het is avond en we gaan weg, het regend wel heel erg. Waar rijden we nu naar toe????????? Het is maar 5 minuutjes van huis en de auto stopt al weer. Josea stapt uit en pakt de tas.Wat nu ze geeft me een dikke knuffffffffffff en baas krijgt ook een kusje en dan gaat ze weg. Ik wordt hier verdrietig van en begin dan ook te janken, maar baasje ze mij in me gordel en we gaan weg. Thuis blijf ik maar naar de deur staren kijken of Josea daar naar binnen komt, maar ik ben bang van niet. Bep zegt dat Josea een nachtje in het ziekenhuis moet slapen en dat we haar morgochtend weer gaan halen. Ik denk dat ik hier maar even van ga profiteren en heel veel met de baas ga spelen, als hij niet wil ga ik zielig doen. Werkt altijd!!!!!, dus vandaag ook.

 

 

     
Zaterdag 8 maart 2008

We gaan al vroeg op pad en we moeten toch wel een tijdje rijden. He daar hebben we Maria en Ditmar. We gingen een hele grote hal binnen en daar stonden allerlei verzamel spullen. Er liepen daar ook hondjes en die blaften, ik keek Josea aan met de bedoeling waarom blaffen die honden zo, ik snap het niet. Daarna gingen we met Maria en Ditmar mee naar huis en heb ik lekker kippie filet gehad. Maria en Ditmar hebben een  kat Banjer en Banjer is al heel oud, ik mag er dan ook niet tegen blaffen, maar ja ik moet af en toe toch laten zien wie de baas is. Banjer heeft wel een hele mooie kop, psssttttttttt niet verder vertellen dat ik dit zeg. Het was een ontzettende leuke en gezellige dag.

     
Woensdag 12 maart 2008

De bel ging en daar was Louk (neef Josea), toen hij uit de lift stapte ging ik heel hard blaffen, hij schrok zich een hoedje en ik moest hartstikke lachen. Dus jullie begrijpen dat ik Louk de hele avond moest hebben, elke keer als hij opstand begon ik te blaffen. Gewoon even laten merken dat ik de baas ben!!!!! Later kwamen Maria en Ditmar ook nog gezellig. Ik had weer een top avond.

     
Zaterdag 15 maart 2008

Josea en ik stonden heerlijk op het franse balkon te kijken, stapt daar opeens Wies uit de auto. Ik ging even helemaal uit me dak. Ik wilde naar de lift toe, om haar op te vangen. Ze komt altijd uit de linker lift, dus daar stond ik ook, was ze een spelletje met me aan het spelen, kwam ze uit de rechter lift. Dat vond Wies heel grappig, maar ik niet. Even ontzettend gek gedaan en toen ging de bel weer, was het Myrthe,  http://www.pedicuremyrthe.nl/ dan zal Ria en Mitch zo ook wel komen, maar helaas die kwamen niet. Maar ik vermaak me wel. Het was weer eens een gezellige dag

     
Donderdag 20 maart 2008

Hiep hiep hoera, mijn Baas(je) is vandaag jarig, dus krijgen we gezellig ontbijt op bed.  Ik weet niet hoeveel kaasjes ik op zijn taart moet doen, in iedergeval een heleboel!!!!! Daarna zijn we gezellig weggeweest met zijn drietjes. Leuke dag

     
Zaterdag 22 maart 2008

Bep en Josea zijn druk in de weer met allemaal lekkere hapjes te maken, dat wordt smullen en gezellig. 's avonds kwam de visite en lekker gespeeld met Mitch. Natasja was er ook en daar hebben Mitch en ik ook leuk mee gespeeld. Mitch en ik kregen lekkere kipfilet. Later op de avond was ik toch wel moe, maar wel voldaan.

     
Maandag 24 maart 2008

Het is alweer Pasen en we gaan gezellig naar Mitch. Tjee Wies is er ook, dus we zijn verzekerd van aandacht. Heerlijk met Mitch gespeeld.

     
Woensdag 26 maart 2008

He wat is dit nu weer, gaan we weer naar Mitch. Het kan deze week niet op.
Bep en Josea gingen even boodschappen doen en ik ging dus met Mitch op wacht staan, later ging ik alleen op wacht staan.
Gelukkig ze bleven niet al te lang weg. Jullie begrijpen het natuurlijk wel, ik vind het ontzettend leuk bij Mitch, maar als mijn baasjes er tussen uit piepen is dat toch een ander verhaal.

     
Vrijdag 28 maart 2008

Het kan deze week niet op, we zijn weer bij Mitch, Bep moet even wat op de computer doen. Mij maakt het niet uit, ik vind het te gek. We hebben de eendjes gevoerd en lekker als 2 gekken in de tuin gerend. Ik hoop dat Alfred weer gauw iets aan zijn computer krijgt!!!!!!!

     
2007

Volgend Kwartaal