4de kwartaal
Maandag 1 oktober 2007

Vandaag gingen we weer gezellig weg. We gingen winkelen in Hilversum. José had tegen mij gezegd dat we nog even bij Chris een kopje koffie zouden gaan drinken als hij thuis zou zijn. Maar José had iets besteld bij V&D in Almere en dat moesten we meteen gaan ophalen. Nou daar gaat mijn weerzien met Chris weer, dat vond ik helemaal niet leuk. Gelukkig maakte ze het goed om mij een lekker stuk vlees te geven

 

 

     
Dinsdag 2 oktober 2007

Joepie vandaag gaan we alweer weg en ik mag weer mee. We gaan naar Queenie van VIP om voor Mitch een stoere harnas te kopen, want tja het is donderdag dierendag en ik moet mijn broer toch een cadeautje geven voor al het grommen en brommen tegen hem. Ik heb even met Queenie geknuffeld en toen kreeg ik ook een hele mooie harnas. Ik ben er echt een madamke mee. Daarna gingen we naar Ria en Mitch om het cadeautje te geven. Ik werd gek van opwinding in de auto. He hé eindelijk zijn we er dan. Het duurt wel lang hoor voor er open wordt gedaan, maar dan eindelijk kan ik met mijn broer spelen. Wat nu krijgt Mitch alle aandacht om zijn harnas te passen, ik ga gewoon op zijn kleed plassen, dan krijg ik ook weer aandacht. Zo gezegd, zo gedaan. Alleen José zag het en ze werd wel heel erg boos. Moest meteen op de bak zitten en later in de bench van Mitch. Ik geloof dat ik om deze aandacht niet zit te wachten. Maar ja ik rook ook de Sara en Fred op het kleed (dat zijn de katten), dus ik moet ook even merken dat ik de baas ben, dat begrijpen ze gewoon niet. Gelukkig bleven ze niet heel lang boos, dus daarna nog even heerlijk stokjes gegeten en lekker met mijn broer gespeeld.

 

 

 

 

 

 

 

     
Donderdag 4 oktober 2007

Yeeeeeee het is vandaag dierendag dus ik ga vandaag de hele dag verwend worden!!!!!!
We zaten gezellig koffie te drinken toen de bel ging. Ja dan wordt ik nerveus. Was het Bobby de poedel van de buurvrouw. Hij kwam op me afrennen, ik meteen onder de bank en blaffen tegen hem. Ik ben veel kleiner dan Bobby, dus die kan niet onder de bank. Ik ga wel heel erg tekeer, dat zelfs José er van schrikt. De buurvrouw is ziek en baasje gaat de ultieme dierendag daad doen "hij laat bobby uit".
José en ik lagen natuurlijk in een deuk en we zijn er meteen foto's van gaan maken. Als Bep de foto's hebt bijgewerkt zet ik ze op mijn site. Ik ga hem in het weekend heel verleidelijk aankijken, zodat hij de foto's kan gaan doen. Daarna gingen we weg en ik kreeg een heel leuk speeltje en heerlijke kippenstokjes, daar ben ik zo vreselijk dol op. Later kreeg ik heerlijk vers gekookt kipfilet. Wat nu, Gaan we alweer weg? We gaan Bobby ophalen, dus ik zal hem even laten merken dat IK de baas ben. We gaan Bobby uitlaten in het park. In het begin blafte ik heel erg tegen hem, maar ik zie het maakt niets uit, dus ik zal maar rustig meelopen, des te eerder is deze martelgang dan voor mij over. Toen we boven waren kreeg ik wel een heerlijk cherry tomaatje als beloning. We hebben nog even super gespeeld met zijn 3en en daarna lekker met zijn alle in bad. Ik kan terug kijken op een hele leuke dierendag en ik hoop dat alle diertjes een leuke en gezellige dierendag hebben gehad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
Vrijdag 5 oktober 2007

Vandaag hebben we lekker binnen gespeeld. De buurvrouw kwam nog wel even vragen of wij 's avonds Bobby nog wilde uitlaten. Dat hebben we gedaan en Bep en José waren zo trots op mij, ik heb namelijk niet een keer geblaft tegen Bobby, ik negeerde hem gewoon. Als Bobby in het park ging merken, dan ging ik er gewoon stilletjes overheen. Er is hier tenslotte toch maar 1 hond de baas!!!!!
Toen we terug kwamen heb ik nog lekker een cherry tomaatje gehad en nog even gespeeld, maar toen was ik wel heel erg moe en ben ik lekker gaan slapen.

 

 

 

     
Zaterdag 6 oktober 2007

Wat gaat er nu gebeuren, een heleboel van mijn speeltjes gaan mee. We gaan naar het nieuwe dierenasiel in Amsterdam. Sinds heugenis zat het dierenasiel op de polderweg, maar is nu verhuisd naar de Ookmeerweg in Osdorp http://www.amsterdamasielweb.nl Ik doneer een heleboel van mijn speeltjes en ook wat van mijn lekkere stokjes en snoepjes. Ze zijn daar heel blij mee en ik ook. Geef mij toch een goed gevoel dat zielige hondjes ook leuk kunnen spelen en wat lekkers kunnen knabbelen. Het is daar heel mooi geworden, maar ik ben wel blij dat ik weer mee naar huis ga. Ik ben meteen lid geworden van de dierenambulance http://www.sda.euronet.nl  Deze mensen doen allemaal ontzettend goed werk.

 

 

 

 

     
Donderdag 11 oktober 2007

Vandaag ga ik met José naar oma. Ik moet daar altijd veel blaffen, want ik hoor daar allemaal nieuwe geluiden. Kijk bij de ditjes en Datjes onder Tips voor Honden. Dan snappen jullie waarom ik blaf

     
Zondag 14 oktober 2007

We gaan vandaag lekker wandelen want het is super weer. We gaan kijken bij de oude woning, gelukkig heb ik daar niet gewoond. Bep ging allemaal foto's maken want het is nu dichtgespijkerd. Er was nog 1 meneer die daar woonde en deze gooide nu al zijn spullen weg. Daarna heerlijk in het park met zijn 3tjes gespeeld en Bep heeft ook een heleboel foto's van mij gemaakt.

 

     
Dinsdag 16 oktober 2007

Ik weet niet wat er gebeurd, maar Bep en José stonden al voor 06.00 uur op. Ik blijf lekker liggen. Ze gaan zich aankleden, fouten boel. Ik moet ook mijn bedje uit, anders moet ik misschien wel alleen thuis blijven en dat is niet de bedoeling. We gaan met de auto weg, waar zullen we naar toe gaan. We moeten best een eindje rijden. Ja hoor we gaan naar Nancy, Ab en Bob. Ab is al naar zijn werk en Nancy gaat ook naar haar werk. Bob is al 10 maanden en hij wordt wakker. Ik begin het langzaam te begrijpen. "We gaan vandaag op Bob passen". Roxy (hele grote hond) is naar de ouders van Ab gebracht. Ik heb het vandaag best goed gedaan, af en toe even tegen Bob geblaft, maar alleen als ik vond dat Bep of José teveel aandacht aan Bob schonk. Bob raakt ook niet echt onder de indruk van mijn blaffen, dus dat heeft dan ook weinig zin. Lekker bij Ab en Nancy gegeten en toen naar huis. Nog even heerlijk gespeeld met Bep en José en toen naar Bed.

 

 

 

 

     
Donderdag 18 oktober 2007

Bep ging al heel vroeg zingen voor José (lang zal ze leven)en ze kreeg heerlijk koffie op bed, met allemaal cadeautjes. Ik had ook een cadeautje voor haar gekocht. Jullie begrijpen het al "mijn vrouwtje" is vandaag jarig en dat gaan wij gezellig vieren. 's middags gingen we naar oma om haar een gebakje en wat andere lekkernijen te brengen en toen gingen we nog even winkelen. Daarna gingen we naar een Japans restaurant en ik mocht zomaar mee. We bleven wachten voor de deur. He daar heb je Ditmar en Maria. Het was hartstikke gezellig en aan alle honden. Japans is heerlijk om te eten!!!!!!
José heeft een hele leuke verjaardag gehad, maar zaterdag viert ze het en dan wordt het super leuk voor mij.

 

 

 

     
Zaterdag 20 oktober 2007

Wat is dit nu. We vieren José's verjaardag vandaag toch. Blijft ze in bed liggen is ze ziek. Ik ben solidair en blijf bij haar liggen. 's middags ging de bel en daar was ze dan........mijn grote vriendin..........Wies. Ik had haar al een tijdje niet gezien, dus ik werd een beetje gek. José kwam later wel uit bed en gelukkig kwam mijn grote hondenbroer Mitch ook. Hij had ook een cadeautje voor José gekocht en voor deze gelegenheid had Ria, Mitch even een jasje aangedaan omdat daar een zakje in zit, waar het cadeautje inpast. José was daar hartstikke blij mee en ging met Mitch knuffelen. We werden wel heel erg verwend, stukje gebak hier een stukje worst daar. Ondanks dat José zich niet zo lekker voelde vonden we het wel allemaal gezellig. Ik was ook helemaal kapot toen Mitch wegging en ging meteen naar bed. Zondag ga ik een sleepin houden.

 

 

 

     
Zondag 21 oktober 2007

Zoals ik al vermeld heb, heb ik vandaag een sleepin. Ik ben nog hartstikke moe van het vele rennen en spelen

 

 

     
Donderdag 25 oktober 2007

Morgen is Alfred jarig. Vandaag dus gezellig gewinkeld en cadeautjes voor Alfred gekocht. Zaterdag viert Alfred zijn verjaardag en kan ik de hele avond met Mitch rotzooien. Wedden dat het zondag weer een sleepin voor mij wordt?

 

     
Zaterdag 27 oktober 2007

Vandaag viert het baasje van Mitch zijn verjaardag, dat vind ik altijd wel heel erg leuk, want dan ga ik naar Mitch. Was erg gezellig. Iedereen was er, super gezellig.

     
Zondag 28 oktober 2007

Tjee ik heb gisteren zo erg veel gespeeld dat ik vandaag gewoon ontzettend moe ben en dus heerlijk in bed blijf

 

     
Dinsdag 6 november 2007

Goh we gaan vandaag al vrij vroeg weg. He we gaan naar Ab zijn vader. Oma Martha is plotseling overleden (oma Bob). José en Bep willen toch even hun respect tonen, want wij gaan morgen op vakantie en we kunnen niet bij de begrafenis aanwezig zijn. Toen we 's middags weggingen gingen we naar Richard, want Richard is vandaag 20 geworden en dat moet toch gevierd worden. Wat een tegenstellingen. Ik heb lekker gespeeld met Richard.

 

 

     
Woensdag 7 november 2007

Ik slaap nog en dan moet ik al weg. We gaan heerlijk naar Texel. We gaan ook met de boor, dat vind ik wel heel erg spannend, want ik ben nog nooit met de boot geweest. We konden meteen in het hotel op de kamer. Nadat we waren geďnstalleerd gingen we lekker naar het strand. Dat was wel heel gaaf. Ik was nog nooit op het strand geweest, maar ik vond het echt heel tof. Ik ging achter de schuimkoppen rennen en tegen andere honden blaffen. Daarna gingen we ergens lekker een kopje soep eten, ik kreeg lekker de worst. Wel vreemd om in een andere kamer te slapen, dus bij het minste geringste ging ik wel even Bep en José beschermen met blaffen.

 

     
Donderdag 8 november 2007

Vanochtend heerlijk ontbeten, ik kreeg ook allemaal lekkere dingentjes. Daarna zijn we naar het bos gegaan en hebben we heerlijk gelopen in het bos. Daarna gingen we met de auto het eiland verkennen. We kwamen bij de vuurtoorn van Texel en daar hebben we een lekkere strandwandeling gemaakt. Toen zijn we wat gaan winkelen en hebben we heerlijke verse warme vis gegeten. Toen we terug kwamen in het hotel waren Bep en José toch wel moe, maar ik wil nog wel spelen.

     
Vrijdag 9 november 2007

Hieper de piep hoera. Mitch en ik zijn vandaag 2 jaar. Ik heb van Mitch een hele leuke kaart gehad, als ik terug ben dan ga ik Mitch een hondenverjaardagstaartje brengen en een speeltje. Vandaag spelen Bep en José extra vaak met me

 

 

     
Zaterdag 17 november 2007

Ik heb een hele leuke vakantie gehad en moest toch wel even een paar dagen bijkomen want ik was toch wel heel erg moe van het strand en de bossen. Ik wil heel graag terug en dat gaan we ook doen. We gaan vandaag ook weg, we gaan naar Mitchie toe. Leuk, kan ik hem nog feliciteren met zijn verjaardag, we hebben elkaar nog niet gezien sinds onze verjaardag. Mitch zijn cadeautje en taartje gegeven en de hele dag lekker met hem gepeeld. Zelf heb ik van Mitch 2 kleine muisjes gehad en zoals jullie weten gaat er niets boven kleine speelmuisjes. Toen we thuiskwamen was ik toch wel moe en ik ben meteen lekker naar bed gegaan en ik heb heerlijk liggen dromen

 

 

 

     
Vrijdag 23 november 2007

Gezellig Tiny is vandaag jarig en daar gaan we gezellig naar toe. Tiny had hele lekkere hachee gemaakt en ik heb lekker mijn buikje rond gegeten. Ik vind het ook altijd leuk om bij Jaap en Tiny in de tuin te rotzooien. Staan altijd wel dingetjes om te ontdekken. 's avonds lekker naar huis en gelijk mijn bedje in. Want het is wel vermoeiend hoor, zo'n hele dag spelen en opletten en dingen ontdekken.

 

     
Maandag 26 november 2007

Het kan niet op, vanmorgen gingen we alweer weg. Als ik het goed heb begrepen gaan we naar Chris. Chris is vandaag jarig. Wat hebben we toch veel verjaardagen in november. Wil José me dragen naar Chris, nou laat mij lekker lopen, ik weet wel waar Chris woont. Toen Chris de deur open deed rende ik gauw bij hem naar beneden. Wat is dit nu, ik moet boven zijn, maar als ik naar boven klim, glij ik steeds naar beneden. Ze staan me gewoon uit te lachen, dat is toch niet aardig. Gelukkig kwam Bep mijn te hulp en tilde mij op en bracht me naar boven. Ik ben niet gewend om trappen te lopen, dus dat doe ik dan ook maar niet. Eerst even Chris gefeliciteerd en toen even lekker gespeeld, taartje gegeten. 's middags weer naar huis en nog lekker met Bep en José gespeeld. Wat hebben wij het honden toch verschrikkelijk zwaar.

 

 

     
Maandag 3 december 2007

Vanmorgen gingen we naar Bob, want Bob is vandaag 1 jaar geworden. Hij is echt al een hele stoere bink. Het gaat tussen mij en Bob steeds beter, soms blaf ik nog wel tegen hem. Tegen Roxy moet ik blijven blaffen, zij is wel heel erg groot, maar verschrikkelijk lief, na een tijdje gingen we weg en hebben we nog even gezellig gewinkeld.

     
Zondag 9 december 2007

Ik weet dat ik de laatste tijd niet zoveel schrijf, maar geloof me dat komt wel weer.
Vandaag hebben we wel een hele gezellige dag gehad. Alfred, Ria, Iris, Chris en natuurlijk mijn super broer Mitch. Wij hebben natuurlijk heerlijk gespeeld en de "volwassen" gingen naar super 8 filmpjes kijken van Bep, Ria, Chris en Wies van vroeger. Ze hadden ontzettende lol, maar dat hadden Mitch en ik ook. Toen ze allemaal weg waren ben ik maar meteen naar bed gegaan om te slapen, ik was helemaal kapot.

 

 

     
Zaterdag 15 december 2007

He de bel gaat. YES het is Wies. Ik werd dus even helemaal gek. Ik kreeg natuurlijk ook weer een ontzettend leuk speeltje.  We waren even leuk aan het spelen en koffiedrinken toen de bel weer ging. Heeeeeeeeee het is Myrthe. Even Myrthe begroeten en verder met spelen. Ik probeer dus dat Myrthe ook mee gaat spelen, maar dan..........................Ja de bel gaat weer. Wat een feest. JOEPIE DE POEPIE het is Ria met Mitch. Wat een leuke gezellige dag wordt dit.
Ik ben nog vergeten te vertellen dat Bep en José 's avonds met een ding staan te meppen voor de TV, ik snap er niets van. Nu doen ze het weer met Wies. Mitch wil steeds achter het balletje aan, maar er is geen balletje. Het is een computer spel, ze noemen het Wii.

 

 

     
Woensdag 19 december 2007

Waar gaan we nu weer naar toe. Ik hoor alleen maar honden geblaf. Ik geloof dat ik dit niet echt leuk vind. José was thuis wel allemaal speeltjes aan het verzamelen, waar ik niet (meer) mee speel. Ze had ook allemaal lekkere stokjes gekocht. Ze zei tegen mij "Dat de zielige hondjes in het asiel ook een leuke kerst moesten hebben, vandaar dat we allemaal lekkere en leuke dingen brachten. Gelukkig hoefde ik niet te blijven.

 

     
Zondag 23 december 2007

Gelukkig daar is mijn broer Mitch weer met Ria en Alfred. We krijgen wat stokjes en ik pik gewoon ook Mitch zijn stokje en ga er boven op liggen en mijn eigen stokje eet ik op. Wanneer Mitch er te dicht bij kom, ga ik grommen. He wat is dit, Mitch gaat op de bank liggen naast Ria. Nou dit is niet meer leuk spelen. Ik ga hem halen om hem weer uit te dagen. Ria tilt mij op en Mitch schiet van de bank en gaat gauw zijn stokje pakken. Duffels nog aan toe, Mitch gaat slim worden. Nu moet ik voor de volgende keer wel een andere tactiek gaan gebruiken. Verder hebben we heerlijk gespeeld.

 
     
Dinsdag 25 december 2007

Het is Kerst en ik heb een heleboel muizen voor kerst gehad. Ze lagen onder de kerstboom. Ik krijg ook allemaal lekkere dingetjes, van mij mag het wel iedere dag kerst zijn.

     
Vrijdag 28 december 2007

IK heb een hele leuke manier gevonden om lekkere snoepjes te krijgen. Ik vraag aan Bep en José of ze met mij willen spelen. Meestal doen ze dat wel. Na 5 minuten ga ik recht voor José staan (zij ligt op de grond), kijk haar diep in de ogen en dan krijg ik iets lekkers. Jullie moeten de tijd gewoon opvoeren. eerst een kwartier spelen, dan 10 minuten, dan 5 minuten en daarna gewoon nog maar 1 minuut. Vandaag maakte ik het geloof ik wel erg bont. Ik wilde dus wat lekkers en begon te zeuren voor spelen. Bep wilde met mij spelen, maar José moest nog allemaal dingetjes doen. Ging ik niet met de baas spelen, maar liep ik steeds naar José toe. Ik weet dat zij de zwakke schakel is. Eindelijk gaf ze toe. Ze ging op de grond liggen en ik rende meteen naar haar toe, keek haar diep in de ogen, dan weet ze dat ik een snoepje wil. Ik geloof dat José zich er gebruikt voelde, maar ik had wel mijn snoepje

 

 

 

     
Zaterdag 29 december 2007

Vandaag ben ik niet zo lekker, ik heb overgeven en voel me niet zo fit. Later op de dag kwamen gezellig Maria en Ditmar. Maria en Ditmar hebben altijd tasjes bij hun, dus dat is snuffelwerk voor mij. Ik ben zo gek op tassen, geen een tas is veilig in mijn buurt. Ik hoor José wel eens mopperen dat ze weer een lipstick kwijt is. In de avond was ik toch wel wat opgeknapt en heb ik nog lekker spelen en af en toe lekker bij Maria gezeten.

 

 

     
Maandag 31 december 2007

Het is al weer de laatste dag van het jaar en ik hoor wel het knallen van het vuurwerk, maar zo lang ik binnenzit is er niets aan de hand en kan ik er lekker stoer tegen blaffen. Bep en José zijn druk in de weer, met allemaal lekkere hapjes. Maar omdat ik al een paar keer heb overgeven, krijg ik alleen maar gekookte kipfilet. DE BEL..................... YES .............dat is Wies. Zo even lekker gek hollen. Wies moet om mij lachen. Zo dat was me even een begroeting. Ik wordt onrustig, want volgens mij komt mijn broer eraan, dus ren ik alvast naar de deur en begint te piepen. José doet de deur voor mij open, maar ik zie niets, ik heb de familie toch echt gehoord. José doet de deur maar weer dicht, maar dan 1 seconde later..............DE BEL................YES...........mijn broer Mitch en Ria en Alfred. Ik had het toch goed gehoord en dat zeiden ze natuurlijk nu ook tegen mij. Hoe kunnen ze ook aan mij twijffelen?????????? Heerlijk spelen met mijn broer en dan................... alweer...............DE BEL.................YES..............Iris en Chris. Gelukkig we zijn compleet. Mitch heeft ook overgegeven, dus voor ons is er alleen maar kipfilet. De volwassen eten gezellig en dan gaan ze ook spelen met de Wii. Ze gaan tennissen en Chris heeft zijn tennis outfit aan gedaan. We moeten er allemaal om lachen en ja jullie begrijpen het al........Alfred kan niet achterblijven en die trekt een witte rok van José aan. Het was zo gezellig en ontspannen. Bep heeft de wissel trofee gewonnen, Wies had de 2de plaats en hoe kan het ook anders Alfred was 3de, maar die heeft de stand bijgehouden, dus meer hoef ik niet te zeggen. Voor we het wisten was het 12 uur en wij wensen natuurlijk iedereen een geweldig en gezond 2008.
Tot volgend jaar, DOEIIIIIIIIIIIIIIII

 

 

 

 

 

 

 

 
Vorig Kwartaal