3de kwartaal

Zondag 1 juli 2007

Tjee, ik zie dat ik in mijn dagboek alweer het 3de kwartaal moet aanmaken. De tijd gaat toch wel erg snel, maar dat is gewoon zo als je zo'n fijn leven als ik heb.

We stonden vandaag toch wel heel vroeg op, ik was natuurlijk als laatste uit bed. Het is gewoon nog donker buiten. Maar we gaan wel weg met de auto. He José zegt dat we Wies gaan ophalen, dus ik begin in de auto onrustig te worden en begint te piepen. Wies staat voor de deur en stapt meteen in. Ik heb nu voor niemand meer tijd, behalve voor Wies. Even lekker met haar vrijen, het is alweer een tijdje geleden dat ik haar heb gezien. Ik vraag me toch af waar we naar toe gaan. We gaan de snelweg op en het regent verschrikkelijk. Dit is gewoon niet meer leuk. Na een tijdje in de regen te hebben gereden zegt José opeens, dat we naar Mitch gaan op de camping. Super, dan mag het van mij stortregenen, want ik speel toch wel met Mitch. He hé we zijn er eindelijk, Mitch komt naar buiten en we gaan natuurlijk eerst even lekker stoeien met zijn 2en. De boef kwam net uit bed, maar ik heb al een hele reis achter de rug, dus op dit moment is Mitch even sneller. Nadat ik Ria en Alfred ook uitgebreid had begroet, gingen we weer lekker verder spelen. Het regende gelukkig niet op de camping en naderhand kwam het zonnetje ook nog door. Ria ging voor ons allemaal brood met eieren bakken en Mitch gaat gezellig bij Wies zitten. Wies geeft ons steeds een stukje brood met ei. Ik heb niet zo heel veel trek, maar Mitch wel. Wat een boef is Mitch, als Wies niets meer heeft loopt Mitch naar de volgende en zo gaat het maar door. Ik ga naar José en daar ga ik wat ei bietsen, naderhand bij Bep en toen nog even bij Ria. Nu dat ik dit zo opschrijf ben ik eigenlijk toch ook wel een bietser. Daarna nog even lekker in de tuin gespeeld, ik ging op onderzoek uit, maar Ria riep dat ik daar niet mocht komen, ik wil toch weten waarom niet, dus ik doe alsof ik Oost-Indisch doof ben. Maar wat is dit, Mitch komt op me aflopen en blokkeert me de weg, zodat ik niet verder kan. Wat een stoere broer heb ik hé. Hij beschermt mij gewoon. Nog even spelen en daarna gaan we naar huis. Ik slaap onderweg wel een beetje en af en toe draai ik me even om, om naar Wies te kijken. Toen we Wies hadden afgezet zijn we naar huis gegaan en ik ben meteen lekker in bed gaan liggen tot wel heel laat. Daarna een uurtje gespeeld met Bep en José en toen weer lekker slapen en dromen van de heerlijke dag die ik heb gehad. Dit moeten we toch echt vaker doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Woensdag 4 juli 2007

Vandaag is een beetje vreemde dag, José is een beetje nerveus en dat slaat een beetje op mij over. Na het eten gaan Bep en José weg en José neemt een tas mee, ik mag niet mee. Ik probeer het toch een paar keer, maar José zegt, dat ze een nachtje in het ziekenhuis gaat slapen. Wat is een ziekenhuis???? Straks komen ze wel terug. Na ongeveer 2 uurtjes kwam Bep terug, ik heb hem natuurlijk uitbundig begroet en daarna wilde ik José begroeten, maar die was er niet. Ik ben nog naar de lift gelopen, misschien dat ze verstoppertje met mij aan het spelen is. Kijk José kan af en toe wel eens een boefje zijn. Weten jullie wat ik ga doen????? Ik ga gewoon de hele avond naar de deur kijken, dan komt ze vast wel terug. Wat nu, Bep gaat naar bed en dat zonder José, dat kan niet. Ik heb nog een hele tijd op het hoekje van het bed gelegen, want dan kijk ik zo de gang in, maar ik denk nu echt dat ze niet meer thuis komt. Weet je wat ik toen gedaan heb???????? Nou gewoon José de plekje warm gehouden, zodat als ze thuis komt dat ze een heel lekker warm bedje heeft.. De volgende ochtend vroeg ging de telefoon en Bep ging zich wel heel snel aankleden en opeens zegt hij tegen mij. Kom op  Gizzie, we gaan José halen. Dit laat ik me geen 2 maal zeggen en ik storm naar de deur. Ik mag op José de plek in de auto zitten en na ongeveer 5 minuten rijden zie ik José staan. Tjee wat ben ik blij om haar te zien. Even lekker knuffelen met haar, straks laat ik wel merken dat ik een beetje boos op haar ben. Want wie laat mij nu alleen??? 's middags mocht ik mee met José en Bep, we gaan naar de dokter van José. Ik ben blij dat het niet mijn dokter is. José is niet echt heel blij en ze is een beetje nerveus. Dan zal ik maar niet gaan spelen, alsof ik boos op haar ben. Nadat we wat boodschappen hadden gedaan, gingen we nog even bij oma langs. Daar heb ik even lekker gespeeld en toen naar huis. Wat was ik blij dat we 's avonds weer met zijn 3tjes in bed lagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Zaterdag 7 juli 2007

We gaan vandaag alweer met de auto weg, ik vind autorijden lekker. Vooral als ik voorin bij José zit, dan kan ik alles goed overzien. Niet dat ik nieuwsgierig ben of zo. We gaan naar Hilversum en we stoppen bij een winkel die allemaal spulletjes voor mij hebben. De winkel heet Elite http://www.elite-dierenboetiek.nl/
Ik heb een hele mooie regenjas gekregen met bijpassende halsband en riem. Ik vind het passen helemaal niet leuk, maar ja José doet ook veel voor mij, dus dan doe ik het maar eventjes. Verder heb ik nog een paar leuke shirtjes gehad. José gaat van de week foto's maken en dan zet ik ze wel even op de website. Daarna gingen we naar Chris, toen Bep zijn auto parkeerde, begon ik natuurlijk al als een gek te piepen, dat ik uit de auto wilde en naar Chris toe wilde. José zetten mij voor de verkeerde deur neer, maar zij denkt toch niet dat ik gek ben. Ik rende meteen naar de deur van Chris. Natuurlijk ben ik zelf weer de trappen op gelopen. Wat is dit nu. Wat een verassing Iris is er ook. Nu heb ik het even druk om iedereen te begroeten. Wat een leuke verassing voor de zaterdag. We bleven gezellig bij Chris eten en die had allemaal lekkere tapas hapjes gehaald. Ik kreeg een kippenballetje gehad en José had er wat knoflooksaus voor mij opgedaan. Was echt heel erg lekker. Ik heb ook nog eens leuk met Iris en Chris gespeeld. Ik had bij Elite een speeltje cadeau gehad en toen ik bij Chris kwam kreeg ik ook nog eens een speeltje. Wat ben ik toch eigenlijk een verwend hondje. Ik vind het bij Chris wel leuk, want daar is heel wat om te ontdekken en zijn balkon is ook heel erg interessant, daar kan ik best wel een uurtje bezig zijn. 's avond gingen we naar huis, toen nog even gespeeld met Bep en José en daarna heerlijk het bad in en toen lekker naar bed en weer heerlijk dromen over deze leuke dag. O ja ik bedacht me opeens dat Wies nu al een maand gestopt is met roken, dat is toch wel heel erg knap. José is  nu al 2 maanden gestopt. Het zijn toch 2 kanjers hoor, om zo te stoppen met roken, dat noem ik nog eens 2  stoere meiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
Vrijdag 13 juli 2007

Vanmiddag kwam Alfred nog even langs en die durft hier naar toe te komen zonder Mitch. Dat snap ik dus even helemaal niets van, maar toen hoorde ik Alfred zeggen dat Mitch morgen hier naar toe komt voor 2 weken. Dat zou fijn zijn en dan vergeef ik hem dat hij vandaag zonder Mitch is gekomen.

 
     
Zaterdag 14 juli 2007

Vandaag gaat er iets gebeuren, ik voel het aan mijn water. We stonden al vroeg op. Opeens hoorde ik een buiten een fluitje en dat leek verdacht veel op het fluitje van Alfred. Ik liet natuurlijk eerst even José kijken, stel je voor hij is het niet!!! Toen José zei dat het Alfred en Mitch waren, ja jullie begrijpen het al, hield ik het niet meer. Ik begon te piepen en zenuwachtig heen en weer te lopen. Waarom José nu die deur niet open doet, dat begrijp ik niet. He hé daar gaat de bel, nu gauw naar de lift lopen en ja hoor daar zijn ze. Lekker spelen. Na een half uurtje ging Alfred weg en we dachten dat hij Mitch weer mee wou nemen, gelukkig laat Mitch zich niet snel pakken, dus ging Alfred maar weg. Gelukkig Mitch is nu 2 weken bij mij. Voor Mitch is het erg lullig, gaan Ria en Alfred lekker naar Italië en dumpen ze Mitch hier. (geintje, want Ria heeft het ontzettend moeilijk dat ze Mitch 2 weken moet missen). Later op de middag kwam Wies ook nog even langs en die heeft ook nog even met ons gespeeld, daarna lekker gegeten. (brokjes met kipfilet). Kijk ik vind het hartstikke leuk dat Mitch er is, maar hij vraagt natuurlijk ook aandacht van Bep en José en dat vind ik natuurlijk minder leuk, ik spring dan ook vaak tussen hen in. Nu wil Mitch ook op bed slapen, weet je wat ik toen gedaan hebt. Ik ging heel dreigend boven aan de plank staan, zodat Mitch niet op de plank durft. Bep zag het, dus ik moest bij Bep komen en toen riep Bep, Mitch op bed. Af en toe even grommen wie de baas is, maar voor de rest is het hartstikke goed gegaan. Daarna heerlijk met zijn alle geslapen en gedroomd over een hele leuke vakantie voor Mij en Mitch. Ik zal proberen elke dag een klein verslagje te doen, want je weet maar nooit of Alfred en Ria een internetcafé tegen komen en dan kunnen ze toch de avonturen van Mitch en mij lezen.

 

 

 

 

 

 

 

     
Zondag 15 juli 2007

Zoals een goede vakantie is, hebben we vandaag heerlijk uitgeslapen, daarna even lekker koffie gedronken. Mitch is ook echt een koffieleut. Toen zijn we heerlijk gaan spelen , totdat José naar haar serie EastEnders ging kijken, dan heeft ze echt geen tijd voor ons. Kijk we proberen het wel en het lukt ook wel een beetje. Nadat de serie was afgelopen ging José weer lekker kipfilet voor ons koken en dat heb ik lekker opgegeten. Mitch wilde niet eten, dus gingen ze ook niet met Mitch spelen. Bep heeft Mitch gevoerd en daarna zijn we gezellig met zijn 4tjes wezen spelen. We waren alle 4 kapot. Daarna weer koffie gedronken, ik had even geen trek, dus Mitch mocht mijn koffie opdrinken. Lief van mij hé. Daarna gingen Bep en José computeren en ging ik lekker in mijn mand naar buiten kijken en Mitch ligt lekker binnen op de bank. We gingen daarna even een serie bekijken en toen nog even wild gespeeld en dan slapen maar. Mitch zal wel dromen van Alfred en Ria hoe lekker ze aan het zwembad liggen met een heerlijk drankje.

 

 

 

 

     
Maandag 16 juli 2007

Vandaag hebben we heerlijk uitgeslapen. Mitch lag tussen Bep en José in en ik lag daar weer onder. In het begin ga ik eens even kijken tot hoe ver ik met Mitch kan gaan. Gisteravond werd José wel heel boos op me, omdat ik tegen Mitch aan het snauwen was omdat hij niet op bed mocht van mij. Nu doe ik dat maar niet meer. Die grens weet ik nu wel. Mitch wil alles eten behalve zijn brokjes. Nu dan kan hij Bep en José nog niet goed. Want hier geld de regel geen brokjes, ook geen lekkere dingetjes. Mitch komt daar vanzelf wel achter. Na het eten lekker met Bep en Mitch gespeeld. Ik heb aan Mitch gevraagd of hij Ria en Alfred mist. Hij zei wel een klein beetje, want Alfred zit  nu lekker Italiaans ijs te eten, terwijl ik rot brokjes moet eten. Kijk dat kan ik zelfs begrijpen.

 

     
Dinsdag 17 juli 2007

Vannacht kon José als gewoonlijk niet slapen, dus ging ze naar de hobbykamer. Na 1 minuut ging ik er ook na toe om haar gezelschap te houden. Dat vindt ze altijd leuk, want ze zegt dan altijd "Hé lekker ding", maar na een half uurtje kwam Mitch mij ophalen en als mijn broer zegt dat ik moet slapen, ja dan ga ik met hem mee slapen. Vanochtend gingen Bep en José boodschappen doen en wij moesten met zijn 2en op het huis passen. Dat is een hele serieuze taak, die Mitch en ik dan ook goed proberen uit te voeren. Wat wij niet wisten was dat toen Bep en José thuiskwamen zij ons konden zien vanuit de auto. Zo konden ze zien dat wij voor het raam stonden te blaffen, met de bedoeling wij passen goed op het huis. Daarna hebben we even heerlijk lang gespeeld met zijn 4tjes. We waren dan ook helemaal uitgeteld. Onder het spelen door moest Mitch af en toe een brokje eten en dat deed hij ook.  Daarna kregen we koffie en ieder ee stukje ham, omdat we zo goed op het huis hadden gepast. Later gingen we in bad en Mitch kon niet mee, maar die lag heerlijk op de bank naar ons te kijken. Toen ik uit bad kwam ging ik heerlijk in mijn boot liggen, gezellig Mitch kwam bij me liggen en zo hebben we heerlijk met zijn 2tjes liggen vrijen in onze eigen Neeltje Jacoba. Mitch kreeg lekkere brokjes met leverpastei, dat heeft hij bijna allemaal opgepeuzeld. Jullie begrijpen het al ik wilde dat ook wel eens proeven, dus ik heb de leverpastei van de brokjes afgelikt en de brokjes terug in zijn bakje gedaan. Na het eten hebben we altijd een speel uurtje en we hebben heel leuk met zijn 4tjes gespeeld. Ik wil wel even een leuk voorvalletje vertellen. Mitch is een ontzettende goede keeper. Als hij de bal stopt roepen ze ook altijd "Goed zo Keepertje" Nu wilde Mitch met José voetballen en stond op het doel, heen en weer te springen. Opeens zegt José "Mitch hoe kan ik nu de bal schoppen als je die nog in je bekkie heb". We moesten echt allemaal ontzettend lachen en Mitch stond er beteuterd bij. Daarna lekker met Mitch naar buiten kijken en af en toe blaffen. Nog even spelen en dan een film kijken met een heerlijk stokje en dan dromen. Ik denk dat Ria wel heerlijk ligt te zonnen, denken jullie ook niet. Tot morgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
Woensdag 18 juli 2007

Vanochtend lekker ons ritueel gedaan, dat bestaat uit koffiedrinken, spelen en brokjes eten. Ik heb Mitch een beetje geholpen met zijn brokjes eten. We waren eigenlijk wel moe en wilde even gaan rusten, toen de telefoon ging. We gingen meteen weg en José was een ietsje zenuwachtig. He we gaan naar oma. Mitch is volgens mij nog nooit bij oma geweest, dus ik ga hem wel even de weg wijzen. Oma was gevallen van het laatste treetje van de trap, ze heeft een flinke bult en blauwe plek op haar rug. Gelukkig viel het allemaal wel mee. Bep heeft wat boodschappen en medicijnen voor oma gehaald. Mitch en ik hebben oma aan het lachen gemaakt. Oma vindt Mitch ook lief, we kregen steeds een stukje worst van haar. We bleven bij oma eten omdat ze dat gezellig vond. Nu wij ook, want dan wordt er heerlijk met ons gespeeld. Mitch en ik hebben keihard rondjes door de kamer lopen rennen, dat was echt heel erg gaaf. Toen we thuis kwamen gingen Bep en José in bad. Ik ging lekker in de badkamer liggen en Mitch op de bank. Daarna nog even gezellig met zijn 4tjes gespeeld en toen lekker naar bed en dromen maar. Mitch had vertelde dat hij gisteren had gedroomd dat baasje Alfred loopt te filmen, zodat als ze terug zijn Mitch de film kan zien waar ze geweest zijn. 

 

 

 

 

 

 

     
Donderdag 19 juli 2007

Vanochtend werd er gebeld, bleek het Alfred te zijn, de baas van Mitch. Was wel leuk om te horen dat hij vanuit Italië ons dagboek leest. Ik ben er van overtuigd dat hij dat doet met een ijsje en Ria , het vrouwtje van Mitch met een zakdoek. Daarna gingen we naar oma en Bep en José lieten ons achter bij oma. Dat vonden we natuurlijk eerst niet zo leuk, maar we kregen lekkere worst van oma, dus ze werd natuurlijk meteen ons vriendje. Bij oma kan je wel lekker rennen, want ze heeft vloerbedekking. Oma vind het ook leuk als we blaffen. Oma weet dat ze mij niet kan krijgen, dus ze probeerde even of ze Mitch kon krijgen, want ze is helemaal verliefd op Mitch. Bep en José waren gelukkig snel terug, toen nog even gezellig gespeeld en daarna naar huis. We hebben wat brokjes gegeten, niet te veel hé (denk aan worst oma) . He wat is dit nu weer, gaan we alweer weg. Dit is toch wel een hele lange rit. Yes we gaan naar Nancy, Ab, Bob en natuurlijk Roxy. Mitch is wel stoer geweest, die liep meteen op Roxy af, en Rox is echt heel groot. We hebben eerst leuk in de tuin gespeeld en daarna nog binnen. Later was Bob wakker gemaakt voor de fles, kijk dat vind ik natuurlijk minder, want dan gaat Bep natuurlijk weer de fles geven. Weten jullie wat ik gedaan heb, toen Bob bij Bep in zijn arme lag? Ik ben heel hard gaan blaffen en toen begon Bob te huilen. Jullie begrijpen het al Bep vond dat zielig en gaf Bob aan Nancy. Dus ik had mijn zin. Ik ben niet jaloers of zo. Mitch ging slijmen. Die ging Bob een kusje brengen. Dat vond natuurlijk iedereen hartstikke lief. Later ging Bob weer bij Bep zitten, toen heb ik me ook maar even kalm gehouden. Toen we thuis kwamen, waren we toch wel heel erg moe, dus vlug naar bed.

 

 

 

 

     
Vrijdag 20 juli 2007

He wat is dit nu weer, moeten we hartstikke vroeg ons bed uit. Mitch blijft lekker onder de dekens liggen, die wil er echt nog niet uit. Dus ga ik met mijn neus tegen hem aan drukken en ik ga heel zielig jammeren. En ja hoor, mijn broer is daar gevoelig voor en die komt ook zijn bed uit. Gezellig koffie gedronken en ik sta met José naar buiten te kijken en begin gewoon te trillen, want ik zie Wies. Ik meteen tegen Mitch gezegd en toen werden we alle twee hartstikke gek, dus we renden van voor naar achter en we jankten gewoon. De bel gaat eindelijk en José doet de deur open. Ik weet dat ze dan uit de lift moet komen, Mitch weet dat niet zo goed, dus ik ging voor de liftdeur wachten. En ja hoor daar is Wies. Wij natuurlijk hartstikke blij. Gaan Bep en José weg. Dat vinden we nu echt een rot streek. Wies had voor ons cadeautjes meegenomen. Lekker gespeeld, maar af en toe toch even de deur in de gaten houden. Na een behoorlijke tijd kwamen ze eindelijk thuis. De mensen gingen lekker broodjes eten en wij, ja wij kregen lekker ham en allemaal lekkere andere vleeswaren. Daarna gingen we weg en Wies ook. Waar gaan we nu weer naar toe. Oma stapt in de auto. Deze week zien we oma wel veel. We gaan woningen bezichtigen, maar ik begreep dat oma de woningen niet neemt. Nog even bij oma gespeeld en natuurlijk een plakje worst gekregen. Ik had niet zoveel trek, maar Mitch natuurlijk wel. Daarna moesten we nog wat boodschappen doen en dan lekker naar huis. We zijn best wel moe. Nadat we goed uitgerust zijn, nog even lekker spelen en dan lekker in ons mandje pitten in de hobbykamer, terwijl Bep en José computeren. Straks nog even spelen en dan heerlijk dromen dat we lekker mogen uitslapen.

 

 

 

 

 

 

 

     
Zaterdag 21 juli 2007

Vandaag hebben we even een rustdag ingelast. Mitch en ik zijn heel erg moe van al het spelen en weggaan.

     
Zondag 22 juli 2007

Vandaag hebben we democratie's besloten om er nog een rustdag van te maken. Gezellig met José en Mitch op bed East Enders kijken. He de bel gaat. Yes het is Jaap en Tiny die hun nieuwe auto komen laten zien. Het is echt een hele mooie auto. Maar Mitch en ik zijn meer geïnteresseerd in het spelen met Jaap. We worden vandaag super verwend met heerlijke kipfilet, dat vinden we alle 2 toch wel heel erg lekker. Daarna hebben we nog heel erg leuk gespeeld en toen naar bed. Morgen gaan we er weer met volle teugen tegen aan.

     
Maandag 23 juli 2007

Heel veel gespeeld en verwend vandaag. We kregen vandaag allemaal lekkere dingen.

José is aan het noteren wat Mitch en ik het zelfde doen.
Hier alvast een paar voorbeelden:

We staan allebei op zijn frans.
We trekken allebei af en toe een pootje op.
We kijken vaak op de zelfde momenten op en om.
Spelen op de zelfde wijze. Tergend dat we ons speeltje niet af willen geven.
We verstoppen onze lekkernijen.
We kunnen heel gek spelen met een koekje.
Vaak blaffen we om het zelfde en wanneer ze dan gecorrigeerd worden komen ze beide je gauw een kusje brengen. Daarna blaffen ze een paar minuten niet meer en dan beginnen ze weer en kijken je dan aan.

Als er nog meer bij komt, dan zet ik het er wel bij.

     
Dinsdag 24 juli 2007

Vandaag ook lekker gespeeld, het is wel jammer dat het steeds zo regent, maar we vermaken ons binnen ook hartstikke.

José is aan het noteren de verschillen tussen Mitch en mij
Hier alvast een paar voorbeelden:

Mitch heeft een piemel en ik niet.
Ik eet meestal mijn brokjes en Mitch alleen de lekkere hapjes
Mitch luistert beter dan ik.
Mitch vindt het heerlijk om op schoot te zitten, ik wat minder.
Mitch slaapt onder de dekens, ik zelden.
Mitch heeft een lekkere gesierde mannenkont en ik een heerlijke ronde dameskont

 

 

     
Woensdag 25 juli 2007

Mitch en ik hadden het gevoel dat José wat verdrietig was, dus we zijn allebei lekker dicht tegen haar aangekropen toen we gingen slapen. Toen we opstonden gingen we even met Bep spelen en koffie drinken en daarna gingen Bep en José weg. Aan José de stem te horen was het niet leuk wat ze gingen doen. Mitch en ik gingen wel samen voor het raam kijken of ze met de auto weggingen. Na een poosje kwamen ze weer terug en toen kregen we beide een stokje om dat we zo braaf waren geweest. We hebben heerlijk gespeeld met zijn 4tjes en daarna hebben we gerust. Je kan wel merken dat Mitch hier al een tijdje is. We beginnen moe te worden en we nemen nu toch wel wat langere pauzes voor dat we weer beginnen te spelen.

     
Donderdag 26 juli 2007

Pot ver drie dubbeltjes, wat is dit nu weer. Gaan Bep en José alleen weg. Mitch en ik gaan samen voor het raam van de hobbykamer staan kijken en daar hebben we zeker wel meer dan 2 uur gestaan, totdat ze terug kwamen. Later gingen ze weer weg, maar toen mochten wij gelukkig mee. José had een harnas voor mij op internet gekocht, maar die bleek iets te groot. Omdat Peggy van Moois www.ilovemoois.nl. een hele mooie harnas voor Mitch had gemaakt, vroeg José aan Peggy of zei dit voor mij kleiner wilde maken. Dat deed ze meteen, ze is er wel een uur mee bezig geweest en wilde er niets voor hebben, dat is nog een een service!!!!!! José had nieuwe zilveren slippers gekocht, dus jullie begrijpen het al ik kreeg een hele mooie zilveren harnas, die we bij Moois gekocht hebben.
Daarna gingen we heerlijk op het terras zitten, Donderdag was het de eerste dag dat het echt kon. Bep nam een heerlijke omelet en domme José nam een pittige paprikasoep. Het was wel een heel leuk terras, want er kwamen verschrikkelijk veel honden voorbij. Wij natuurlijk hartstikke blaffen, moesten we wel steeds stil zijn, maar daar trokken wij ons niet veel van aan. Op eens springt Mitch van de stoel, maar José had gelukkig het riempje vast aan haar pols, zodat Mitch geen kant op kon. Er komt een witte poedel voorbij en Mitch en ik vonden die poedel gewoon niet aardig, zodat we hartstikke hard begonnen te blaffen en Mitch wilde natuurlijk achter de poedel aan, wat niet ging omdat José hem vast had, maar wat José ook vast had was haar kop soep en alles viel over de tafel, raam en kozijnen. Bep en José hebben het snel opgeruimd en José ging gauw binnen betalen en toen zijn we maar snel weggegaan. Voor de rest lekker gespeeld en gegeten (lamsvlees met een beetje knoflooksaus en komkommer). Mitch vraagt zich af hoe Baasje Alfred en vrouwtje Ria zich vermaken in het zonnige Italië. Ik zeg tegen Mitch dat hij daar maar lekker over moet gaan dromen.

 

 

 

 

 

 

 

     
Vrijdag 27 juli 2007

Mitch en ik zijn toch wel een beetje moe van al dat gespeel met Bep en José. We spelen ook wel met elkaar, maar we vinden het beide leuker als Bep en José meespelen. Het is nog vroeg en Mitch is een beetje met het verkeerde been uit bed gestapt. Hij blaft echt tegen iedereen die voorbij komt en wil ook niet echt luisteren. Opeens begint hij te piepen. José en ik gaan kijken en jawel hoor daar is onze super tante Wies. Ze fopt ons, want wij staan voor de lift te wachten, komt ze met de trap. Maar Bep en José gaan meteen weg. Ik moet wel zeggen dat ze me de laatste tijd wel erg vaak weggaan zonder mij, maar Bep en José kenende zullen ze daar een ontzettende goede reden voor hebben, maar aan de andere kant is het wel gaaf om met tante Wies te spelen. Bep en José kwamen na wel een hele lange tijd terug met oma. Nadat we even met oma geknuffeld hadden gingen we weer lekker spelen. Toen oma een koekje had, was Mitch haar beste vriend. Wies ging weg, wij verdrietig. Toen hebben we oma naar huis gebracht en nog wat gewinkeld en tot onze leuke verbazing gingen we naar Wies. Wies 2x zien op één dag dat is toch wel heel erg leuk. Kregen Mitch en ik nog een cadeautje want dat was Wies die ochtend vergeten mee te nemen. Mitch moest opeens heel nodig plassen en toen ging hij naar de plek waar normaal gesproken zijn luier lag en begon te piepen. José had direct door dat hij moest plassen. Wies lag een luier neer en het probleem was direct opgelost. José vond dat Mitch het wel heel erg slim had opgelost en dus was Mitch opdat moment de GROTE jongen. Daarna gingen we naar huis, lekker gegeten en gespeeld en toen was alweer de laatste nacht voor Mitch aangebroken om bij mij te slapen. Ik heb het niet tegen Mitch verteld, zodat hij nog lekker kan dromen over een zonnig land en zijn lieve vrouwtje en zijn stoere baas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
Zaterdag 28 juli 2007

Toen we opstonden gingen we lekker eerst op ons gemakkie koffie drinken. Bep en José hebben een liedje bedacht. Als wij onze koffie krijgen, zingen ze "Koffie koffie tijd" en dan krijgen wij onze koffie. Dat vinden we wel heel erg leuk. Daarna ging Bep boodschappen doen en José ging ons borstelen en kammen en onze oogjes schoonmaken. Want als we straks Alfred en Ria van Schiphol gaan ophalen moeten we natuurlijk wel mooi zijn. José ging kip voor ons koken en voor de volwassenen ging ze allemaal lekkere broodjes maken. Dat brachten we naar Mitch zijn huis en ook al zijn spulletjes en toen gingen we naar Schiphol. He wie roept ons daar.............. Jazeker het is Wies. Gisteren al 2x en nu weer wat een feest. Opeens wordt Mitch geroepen is het Roberta (schoondochter Ria en Alfred) en Gina (kleindochter Ria en Alfred). Ik had ze nog nooit gezien en ik vind kleine kinderen normaal gesproken niet aardig en ga dan altijd meteen blaffen, maar dat deed ik niet bij Gina, het is tenslotte een vriendinnetje van Mitch. Toen we bij ontvangsthal 4 aankwamen stond daar een zwarte hond, dus Mitch en ik blaffen zo hard we konden. Wist Rene (zoon Alfred) en Nino (kleinzoon Alfred en Ria) waar wij waren. Nino is het vriendje van Mitch, dus daar blaf ik ook niet tegen. Na een tijdje gewacht te hebben kwamen daar eindelijk Alfred en Ria en Hennie de zus van Alfred naar buiten. Tjee wat een knuffel sessie was dat, maar wel heel erg leuk. Mitch was wel blij om Ria en Alfred te zien. Toen we naar de auto liepen had Nino, Mitch vast en Gina had mij vast. Maar ik loop alleen als José ook loopt, want op Schiphol is het wel heel erg druk en ik ben heel erg klein. Maar gelukkig is alles goed gegaan. Gina was wel erg verdrietig toen José me op pakte omdat wij in de lift moesten voor de auto en de auto van Roberta en Rene stond ergens anders geparkeerd. Maar Mitch en ik zijn alle twee een beetje verdrietig omdat we nu niet meer elke dag met elkaar kunnen spelen en slapen. Daarna gingen we naar het huis van Mitch waar we nog even hebben gespeeld en toen was het afscheid toch echt een feit. Mitch en ik keken elkaar maar niet aan en gingen elkaar ook geen kusje geven. Het beste is om meteen weg te lopen en dat hebben we dan ook maar gedaan. Toen ik thuis kwam ging ik even op alle plekjes ruiken, waar Mitch het meeste lag. Toen lekker met Bep en José in bad en daarna heerlijk slapen, zonder Mitch.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
Zondag 29 juli 2007

Het is heel erg stil als ik wakker wordt. Geen Mitch. Ik moet hier toch weer even aan wennen. We gingen koffie drinken, maar José was niet echt lekker, wel zielig ze had echt een zware migraine aanval. Ze ging terug naar bed en ik ben de hele tijd bij haar blijven liggen. Dar had ze wel even nodig. Dus ik heb wel een rust dag gehad en dat had ik ook wel een beetje nodig. Ik mis Mitch wel, dus heb ik aan José gevraagd of ze Ria wilde bellen om te vragen of ik morgen een paar uurtjes bij Mitch mag spelen en dat vond ze goed. Gelukkig morgen zie ik mijn broer weer en ik ga nu weer lekker slapen.

     
Maandag 30 juli 2007

Gezellig we gaan naar Mitch toe. Dat was niet de afspraak baasje Bep en vrouwtje José. Dumpen ze mij bij Mitch en zelf gaan ze weg. Zien jullie nu wat een moeilijk leven ik heb. Na een tijdje kwamen ze weer terug en hebben we nog even heerlijk gespeeld, daarna gingen we naar huis. Mitch gaat vanavond naar de camping en dan zie ik hem niet zo vaak. Ik ben nog wel een beetje moe, dus ga ik vroeg naar mijn mandje toe.

     
Dinsdag 31 juli 2007

Het is alweer de laatste dag van de maand. Ik hoop dat augustus wat meer zonneschijn brengt. Vanochtend gingen Bep en José al vroeg weg en ik ging ze heel zielig na kijken in de hobbykamer. Ze kwamen gelukkig snel terug en José zei dat haar hart brak toen ze me zo zag staan. Kijk dat moet ik hebben dan mag ik de volgende keer wel mee. Hondjes jullie moeten het slim spelen op hun gevoel. Later toen ze weg gingen mocht ik gelukkig wel mee. Ik heb ook nog 2 hele leuke nieuwe speeltjes gehad en daar heb ik leuk mee gespeeld samen met Bep en José.

 

     

Woensdag 1 augustus 2007

Vandaag hou ik een algemene rust- en speeldag                                                                                              

     
Maandag 6 augustus 2007

De afgelopen week hebben we het een beetje rustig gehouden. Bep en José hebben mij een paar keer alleen gelaten, maar waren wel steeds weer snel terug. Ik ga dan in mijn Boot zitten, totdat ze weg zijn en dan ga ik heel vlug naar de hobbykamer en ga dan voor het raam kijken totdat ze weg zijn gereden. Dit heeft Mitch mijn geleerd. We zijn afgelopen vrijdag nog wel even bij oma geweest en die heeft altijd lekkere worst voor mij. Ik ga dan ook ontzettend piepen als ik voor haar deur sta. Dan moet José wel heel erg snel de auto open doen.  Ik ga proberen deze week iets meer te schrijven, maar ik kan jullie niets beloven.

     
Woensdag 8 augustus 2007

Vandaag gingen Bep en José alweer alleen weg. Ik ga het nu echt niet meer leuk vinden. Ik ging ze nog wel even in de hobbykamer gedag zeggen, maar korter dan anders. Gelukkig binnen 1 uur waren ze terug en ze waren ontzettend vrolijk. José ging ook meteen bellen. Nu begrijp ik ook waarom ik zovaak alleen moest blijven. José kreeg allemaal hele vervelende onderzoeken in het ziekenhuis, maar gelukkig is alles goed afgelopen. Dat hadden ze gewoon tegen me moeten zeggen. Daarna gingen we gezellig met zijn 3tjes winkelen en ik heb een heel leuk klein balletje gehad dat alle kanten opspringt. Hartstikke leuk, ik kop ermee, ik voetbal er mee. We hebben ook hartstikke leuk gespeeld. Daarna heerlijk met zijn alle in bad en gezellig naar een Engelse serie op tv gekeken.

     
Donderdag 16 augustus 2007

Zoals jullie zien is er van mijn belofte niets gekomen. Bep is erg gauw moe als hij met me speelt, maar hij blijft wel met mij spelen. Vandaag gingen Bep en José dan ook al vroeg weg en ik mocht niet mee. Na een hele lange tijd kwam José terug zonder Bep. Ze zei tegen mij dat Bep in het ziekenhuis was en dat hij vandaag een behandeling moet krijgen. José was ontzettend veel aan de telefoon, wat kan die kletsen zeg!!!!!!!!! Later had ze Bep aan de telefoon en toen begon ze te huilen en begreep ik dat het niet goed met mijn super baas is. José ging dan ook weer naar het ziekenhuis en in het ziekenhuis mogen geen hondjes komen, dus ik was weer een paar uur alleen. Het is wel vreemd om alleen met José thuis te zijn en geen Bep in bed. Ik bleef ook eerst de hele tijd aan het voeteneinde liggen in de hoop dat Bep toch nog thuis kwam, maar helaas.

 

 

     
Vrijdag 17 augustus 2007

Vandaag heb ik een hele tijd met José in bed gelegen, want José had heel veel hoofdpijn. Maar elke keer ging de telefoon. Iedereen wilde weten hoe het met Bep was. Oma belde ook een paar keer en daar gaat het ook niet goed mee. José ging in de middag naar het ziekenhuis en ik moest dus alleen blijven. Ik doe het wel hartstikke goed. Ik pas goed op het huis, maar ik ben verschrikkelijk blij als José weer thuis komt. Eerlijk waar dan kan ik haar wel opvreten. Ze gaat dan ook altijd meteen mijn kippie koken en even lekker met mij vrijen.

     
Zaterdag 18 augustus 2007

José en ik lagen nog heerlijk in bed, toen de telefoon ging. Het was oma en we moesten meteen naar haar toe. Gelukkig mocht ik mee. Oma heeft heel veel pijn in haar knie en de dokter kwam en daarna kwamen nog meer mannen die een brancard bij zich hadden. Oma moet ook naar het ziekenhuis. Wij hebben de laatste tijd niet echt een vrolijke tijd. Gelukkig komt oma in het zelfde ziekenhuis als Bep. He wat is dat voor een verassing. Ik zie mijn super Beppie. Tjee even knuffelen, maar hij ruikt wel erg vreemd. Ik snap het niet allemaal zo goed. Waarom moet Bep in het ziekenhuis zijn terwijl hij loopt?????. Daar maak ik mij op dit moment niet zo druk over. Ik heb wel de hele middag lekker bij hem gezeten. Toen kwam Wies en die heeft mij naar huis gebracht en dat vond ik natuurlijk minder leuk. Gelukkig kwam na een tijdje José ook weer thuis en die is nu toch wel erg moe. Lekker kippie gegeten even gespeeld en toen naar bed. Daarna gingen we toch nog even uit bed, want ik wilde toch even wat op de website zetten, anders weten mijn trouwe fans niet wat er aan de hand is. Ik ga zo wel proberen te slapen, want morgen ga ik gezellig met José mee en gaan we lekker even bij baasje koffie drinken en daar ga ik nu lekker van dromen

 

 

 

 

 

 

     
Zondag 19 augustus 2007

Vandaag gingen José en ik al vroeg naar het baasje koffie drinken. In het begin bleef ik vlak bij hun, maar later ging ik mijn gebied toch steeds uitbreiden. Ik wil ook niet te lang bij de baas blijven zitten, want waar hij nu is lijkt het me niet leuk en ik wil met José mee. Na ongeveer anderhalf uur gingen José en ik weg en gingen we naar de woning van oma, om wat spulletjes op te halen. Daarna naar huis en na een uurtje ging José weer alleen weg. Na een hele lange tijd kwam ze weer thuis.

 

     
Maandag 20 augustus 2007

Hé de bel gaat, maar José blijft doorslapen. Gelukkig hij gaat voor de 2de keer en José wordt wakker. Is het Ria met mijn broer Mitch. Wat een ontzettende leuke verassing in deze nare dagen. Wat nu de bel gaat weer. Joepie het is Chris. Het gaat vandaag een hele gezellige dag worden. Gezellig met zijn alle koffie drinken. Maar wat is dit nu zeg..............Gaan Chris en José weg. José verteld me nog wel even dat Bep vandaag geholpen gaat worden en dat Chris met José meegaat naar het AMC. Ria gaat de stofzuiger pakken en daar ben ik niet zo blij mee, dus ik ga maar even goed blaffen. De bel gaat weer, maar Ria hoort het niet door de stofzuiger. Iemand probeert binnen te komen, maar het gaat niet omdat de haak op de deur zit. Mitch en ik janken, want het is onze grootste vriendin Wies. Eindelijk heeft Ria het door. Ze spelen wel met ons leuk, maar ze zijn toch wel gespannen. Eindelijk komt het verlossende telefoontje, dat het dotteren gelukt is. Wies staat met ons te dansen uit vreugde, ik ook, want mijn baas Bep komt morgen dan weer naar huis. Na een tijdje gaan Wies en Ria ook naar het ziekenhuis, maar ik heb gelukkig Mitch nog. Na een hele dag en avond komt José eindelijk thuis met Ria. We lopen nog even met Mitch en Ria naar de garage en daarna naar boven, daar staat de buurvrouw met Bobby (middel grote poedel), ze vraagt naar Bep. Ik maar blaffen, dus José zet mijn neer. Tja toen was het blaffen mij wel vergaan. Bobby wilde met mij spelen, maar daar had ik even geen zin in, maar José tilde me niet meer op. Volgende keer maar minder blaffen als ze me optilt. Bobby ging ook nog mee naar binnen en kreeg van José een stokje. Ja jullie horen het goed een stokje van mij. Daarna ging José even in bas bubbelen en toen naar bed.

 

 

 

 

 

 

 

     
Dinsdag 21 augustus 2007

José en ik hebben lekker uitgeslapen en daarna ging José even wat dingetjes in huis doen. Ze moest nog wat spulletjes voor oma kopen dus we gingen naar het winkelcentrum. Tjee Bep mag nog steeds niet naar huis het duurt nu toch wel erg lang. Nadat José en ik gezellig hadden gewinkeld zijn we een verlaten lunch gaan doen, lekker op een terrasje. Ondertussen hadden Bep en José wel een paar keer telefonisch contact en eindelijk gingen we hem dan ophalen. Hij kwam pas om half 4 naar buiten. Ik ben wel blij dat Bep weer thuis is, maar ik moet toch even de kat uit de boom kijken dat hij weer niet weggaat, dus ik hou José goed in de gaten.

 

 

     
Woensdag 22 augustus 2007

Vandaag lekker de hele dag aandacht gehad van Bep en José. Het was gewoon weer even hartstikke gezellig

     
Donderdag 23 augustus 2007

Bep moet rustig aandoen, dus we spelen gewoon op zijn tempo. Je moet toch iets voor je baas over hebben nietwaar? 's avonds kwamen Wies, Ria, Alfred en Mitch nog even gezellig langs en kon ik natuurlijk weer lekker mijn broer pesten, zoals echte zussen doen.

     
Zondag 26 augustus 2007

's middags kwamen Nancy en Bob even langs en het gaat steeds beter met blaffen tegen Bob. Hij wordt ook steeds een stukje groter en Nancy vertelde al dat hij waf waf waf zegt. Knap hoor want hij is pas 9 maanden en begint al te praten.

 

     
Woensdag 29 augustus 2007

We gaan al vroeg weg en José heeft een heleboel spulletjes meegenomen en ook een tas met spullen voor mij. Ja ja dat dacht ik al we gaan Mitch en Ria ophalen. Ik kan niet meer in de auto wachten en piep de hele auto bij elkaar zodat ik eruit mag. We gaan gezellig naar de camping van Ria en Alfred. Gezellig. Ik ben benieuwd hoe lang we blijven, maar voorlopig lekker spelen met mijn broer en de rest natuurlijk.

 

 

 

 

     
Donderdag 30 augustus 2007

Mijn broer heeft vannacht lekker bij me geslapen, zodat ik zelfs 's nacht tegen hem kan mopperen. We krijgen allemaal lekkere dingen. Het is echt even vakantie voor ons. We zijn vandaag gezellig wezen winkelen in Putten en 's avonds heerlijk bij de chinees gegeten. Ik ben gek op taugé, dus dat heb ik ook gehad en lekker kip. Mitch en ik kregen dan ook onze eigen stoel. Dat is toch wel cool hoor. Daarna lekker naar de caravan. De buurvrouw op de camping heet ook Bep, net als mijn baasje, ze heeft een puppy Golden Retriever, maar die is al best groot. Mitch vind het leuk om met Skip te spelen, maar ik ben natuurlijk hartstikke jaloers omdat Mitch nu aandacht heeft voor een andere hond, dus ga ik heel erg blaffen tegen Skip.

 

 

 

 

     
Vrijdag 31 augustus 2007

Vandaag een rustige dag gehouden, maar wel veel gespeeld met Mitch en even gerend met Skip, dat vond ik echt niet leuk. 's avonds naar het restaurant en zo waar kregen we van de eigenaar een ontzettend groot compliment dat wij zo rustig en lief waren. Zo die steken we even in onze zak.

 

     
Zaterdag 1 september 2007

Hé wie komt daar nu aan, mij hele grote vriend Alfred. Even lekker met hem vrijen. Daarna heerlijk gespeeld met Mitch en José in de tuin, later kwam Ria ook nog gezellig met ons in de tuin spelen.

 

     
Zondag 2 september 2007

Aan alle leuke dongen komt een einde, zo ook aan mijn camping avontuur. Ik blaf nu wat minder als er mensen langs komen, maar ja als Mitch blaft moet ik hem helpen en andersom is dat ook zo. Waar Mitch gaat, ga ik ook. Ik was ontzettend moe van al dat spelen en nieuwe indrukken. Toen we thuis kwamen ging ik meteen lekker op de bank liggen en slapen.

 

 

     
Maandag 3 september 2007

Vandaag gingen we naar de moeder van José, maar niet in de straat waar ze woont. Nee het is een groot gebouw. Het is een verzorgingshuis, waar ze tijdelijk woont. Ik hoor een heleboel geluiden op de gang en ja jullie weten het al wat ik dan ga doen. Ontzettend blaffen en dan wordt ik natuurlijk onmiddellijk door Bep en José gecorrigeerd.

 

 

     
Dinsdag 4 september 2007

Ik weet niet wat er nu aan de hand is, maar José en Bep hebben de hele nacht niet geslapen en nu gaan ze vroeg weg en ik mag natuurlijk weer niet mee. Bep kwam na een uurtje thuis en vertelde dat José een paar uur in het ziekenhuis moet blijven en dat wij haar straks gaan ophalen. Gelukkig hield Bep zich aan zijn woord. Daarna heerlijk gespeeld met zijn 3jes.

 

     
Vrijdag 7 september 2007

Vandaag ga ik met José mee in de auto en Bep blijft thuis, dat is een situatie die ik nog niet eerder heb meegemaakt. We gaan naar oma toe, die zit tijdelijk in een verpleeghuis. Ik blaf al niet zoveel meer als de eerste keer. Ik moet ook aan alle geluiden wennen. Daarna kwamen Ditmar en Maria op visite en ik kreeg van Maria een hele lekkere stok, die heb ik de volgende dag lekker opgegeten, José heeft me wel geholpen. Maria en Ditmar zijn heel lief voor mij en maken ook altijd foto's van mij. Met Maria kan ik ook altijd lekker even knuffelen.

     
Zondag 9 september 2007

We gingen vanochtend gezellig met zijn 3tjes weg. We rijden een straat in die ik niet nog niet ken. We gaan naar een achternicht van Bep, Christina. Toen ik daar binnen kwam zag ik me toch 2 grote katten. Ik  moest natuurlijk meteen even laten blijken wie de baas is. Maar Roy ging een hele dikke staart opzetten, maar ik raakte daar niet van onder de indruk en ging door met blaffen. Christina en haar dochter Natasja zijn ontzettend lief voor mij (Wie is er eigenlijk niet lief voor mij?). Ik heb helemaal geen kapsones. Het was ontzettend gezellig bij Christina, later kwam haar man Wil ook thuis en jullie weten ik ben gek op mannen, dus toen ging ik weer heel erg blaffen tegen de katten en om kracht bij te zetten ging ik ook met mijn achterpoten schoppen, ze moesten allemaal lachen. Ik lachte alleen maar omdat de katten wegliepen. Ik werd wel steeds door Bep en José gewaarschuwd, omdat ze niet willen dat ik tegen katten blaf. Maar ja ik doe toch wat ik wil. Toen we thuis kwamen ben ik lekker op bed gaan liggen want ik heb zoveel nieuwe indrukken weer opgedaan, dat moet ik even rustig verwerken.

     
Dinsdag 11 september 2007

Wie komt er gezellig koffie drinken??????? Jawel dat is Mitch met Ria. Ik krijg allemaal cadeautjes van Ria. Muisjes en een ander speeltje. Mitch gaat eerst even koffie drinken en daarna opzoek naar wat stokjes en natuurlijk vind hij dat. Gezellig een paar uurtjes met Mitch gespeeld en dan gaan ze al weer weg. Dat vind ik niet leuk en Mitch ook niet. Maar ja wij hebben daar gewoon niets over te zeggen.

     
Woensdag 19 september 2007

Het is een heel rustig weekje. Bep en José zijn druk bezig met de najaarsschoonmaak, dus ze hebben weinig tijd om met mij te spelen en dat vind ik niet leuk.

     
Maandag 24 september 2007

We gaan vandaag lekker gezellig winkelen in Amstelveen en we gaan ook ergens eten. Ik ga me heel voorbeeldig dragen, dat houdt in dat ik niet blaf als er mensen langs lopen. Kijk als er een andere hond langs loop dan wil ik, nee dan moet ik even blaffen. Ik heb heerlijk vlees gehad en het was een ontzettende gezellige dag.

     
Vrijdag 28 september 2007

Afgelopen week zijn we zo vaak weggeweest, dat ik gewoon geen tijd heb om in mijn dag boek te schrijven. Bep en José zeggen wel steeds dat mijn blaffen beter gaat, maar daar doe ik dan ontzettend mijn best voor. Bep en José gingen wel even alleen weg om boodschappen te doen, maar ze hadden allemaal hele leuke cadeautjes voor mij meegenomen, dus vergeef ik ze snel dat ze mij een uurtje alleen hebben gelaten. Ik heb een heerlijke hond gehad waar ik op kan liggen. Toen ik hem kreeg beet ik meteen in zijn kont en ging in zijn nek bijten en daarna heerlijk op liggen. Ik kreeg weer een muis (speelgoed) om mee te spelen en een bacon stokje. Ik was gewoon weer helemaal in mijn sas, laat het weekend maar beginnen.

     

Vorig Kwartaal

Volgend Kwartaal