2de kwartaal

Zaterdag 7 april 2007

We gaan weg en ze nemen een heleboel cadeautjes mee, voor wie zullen die zijn. O ik zie het al, we gaan naar Ria en Alfred en Mitch. Maar wat is dit nu weer, stappen ze bij ons in de auto en Mitch ook. Onze avond kan niet meer stuk, maar nu ben ik wel een beetje nieuwsgierig waar we heen gaan. He we stoppen bij Wies voor de deur. Wies woont wel heel hoog en aangezien ik geen trappenloop moet José me dragen en dan gaat Wies boven aan de trap mijn roepen en dan wil ik naar haar toe en dan ga ik kronkelen in de arm van José, dat wil zeggen dat ze dan opschieten. He hé eindelijk even knuffelen met Wies en een vreugde druppeltje. Mitch is stoer, want Mitch loopt wel trappen en die was al lekker boven. Mitch en ik mochten nog niet alles eten, voor onze darmpjes dus had José wat Kip voor ons gekookt en dat was wel lekker. Ik zei tegen Mitch dat hij wel was afgevallen, maar hij heeft dan alleen maar een beetje gekookte rijs met een beetje gekookte kip gehad. Nu moet hij maar weer gauw gaan aansterken.

     

Maandag 9 april 2007

Vandaag zat ik me te bedenken wat voor  kunstjes Mitch en ik kunnen en naar wat voor commando's we luisteren. Mitch is een ontzettend goed keepertje. Wanneer je een balletje hebt gaat hij naar achteren totdat hij tussen de deursponning staat en als je de bal dan schiet dan keept hij de bal. Mitch luistert naar de commando's "zit; lig" plasje doen. Mitch apporteert ook heel goed.
Ik luistert naar de commando's "zit; lig; ga wat water drinken; ga plasje doen; ga brokjes eten, wanneer het mij uitkom breng hier. Wanneer ik aan het spelen ben, dan kan ze sluipend naar een muisje lopen, voetje voor voetje dan ben ik net een kat. Ik speelt ook altijd Bonfire, dan gooi ik een koekje of een stukje stok in de lucht en  dan ga ik om het koekje dansen , Bep en José vinden het heel leuk om te zien. Ik begrijp een hoop wat José tegen me zegt, want ze praat sinds ik een puppy was met mij, dus ik begrijp een hoop klanken. Als ik in een goede bui ben, geef ik ook een pootje.  Wat ik ook heel lekker vind is, dan ga ik in mijn boot zitten en dan moet José of Bep met me vrijen.

 

 

 

 

 

 

 

     
Dinsdag 10 april 2007

Er is iets met de computer van Jaap en Tiny, dus gaan we daar even naar toe. Toen we aankwamen was Garfield, dat is de kat van Jaap en Tiny buiten. Ik was stoer ging naar hem toe en ging aan hem ruiken. Ik ging niet eens blaffen. Daarna nog even met Richard gespeeld, maar toen die binnen kwam had hij zijn pet op en ik hou er niet van als mensen petten dragen, dus ik ging steeds tegen hem blaffen. Daarna gingen we naar huis.

     
Woensdag 11 april 2007

Ik zat met José in de hobbykamer en dan knuffelt José me vaak, omdat ik naast haar ligt. Opeens riep ze Bep en ze hadden een vlooi bij mij ontdekt. Zie je ben ik eens een keertje aardig tegen Garfield neem ik meteen een heleboel vriendjes mee naar huis. Bep ging meteen naar de dierenarts om spul op te halen. Ze willen in principe in de winter mij geen anti vlooi geven, alleen de zomer maanden. Ik kreeg meteen het pipetje in mijn nek en daarna zijn Bep en José 3 dagen bezig geweest met alles wassen (manden, speeltjes, kleden, beddengoed, kleren) en het hele huis gesprayd met anti vlooi. Bep en José waren er niet echt blij mee, maar ik kan er echt niets aan doen.

     
Vrijdag 27 april 2007

Ik heb even een tijdje niet geschreven, omdat eigenlijk alles zijn gangetje gaat en Mitch met Ria op de camping is. Dus we kunnen geen streken uithalen. We gaan vanavond wel weg, want Bep en José zijn zich mooi aan het aankleden. Dus ik moet de boel goed in de gaten houden dat ze mij niet vergeten. Gelukkig ik mag mee. He we gaan naar Wies. Dat is gezellig. Wies staat beneden al op mij te wachten. José doet het raampje open en geeft mij aan Wies, zodat ik haar alvast kan gaan begroeten. Wat is dit nu, Bep en José rijden weg. Ik blijf de auto volgen, maar ze gaan de hoek om. Ik voel me nu toch wel erg besodemietert. Toen ik bij Wies boven kwam ben ik op de  boven op de bank gaan zitten en heb de hele tijd naar buiten gekeken. Wies wilde heel graag met mij spelen, maar daar heb ik nu even geen zin in. Ze mag me alleen knuffelen en ik moet haar goed in de gaten houden dat zij ook niet weggaat.  Om Wies een plezier te doen heb ik 1 klein cherrytomaatje gegeten en voor de rest niets. Wies vertelde dat Jaap vandaag 50 is geworden en dat ze een feestje voor hem in de kroeg hadden georganiseerd, daarom kon ik niet mee. He de bel gaat bij Wies, kijk eens aan daar heb je Bep en José weer. Ik ben zo blij dat ik ze zie, dat ik niet boos op ze kan blijven. Ik wil nu ook meteen spelen en ga ook mijn brokjes eten. We zijn nog even gebleven en daarna naar huis.

     
Zaterdag 28 april 2007

We gaan vandaag al weer weg. Deze weg kan ik niet zo goed. José zegt tegen mij dat we naar Maria (nicht)  en Ditmar gaan. Dat is wel gezellig, Maria en Ditmar zijn altijd heel lief voor mij en ze hebben de tuin chihuahua proof gemaakt, ik kan geen gaatje ontdekken om te ontsnappen. Het was hartstikke mooi weer dus ik heb de hele middag in de tuin gebanjerd. Maria had allemaal lekkere hapjes, dus af en toe kreeg ik ook iets. Maria heeft een kat, maar die is al heel oud, dus ik gaf af en toe een blafje, ik deed erg mijn best. Toen we thuis kwamen heb ik nog even gespeeld met Bep en José en daarna heerlijk slapen, want van de hele middag in de buitenlucht wordt je toch wel moei.

     
Dinsdag 1 mei 2007

He de bel gaat, dat betekend visite. Het is Ab en Nancy met Bob. Ik ben best heel erg jaloers op Bob, want die krijgt ook aandacht van Bep en José en dat wil ik niet. Dus ik blaf heel erg tegen Bob. Ze proberen me wel bij Bob te betrekken, maar het is allemaal nog zo klein en ik vertrouw het allemaal niet zo.  Wat nu Ab en Nancy gaan weg en laten Bob hier. Gelukkig Bob slaapt de hele tijd. Om 22.00 uur begon hij te huilen en moest hij zijn flesje hebben. Kijk Bep hem zijn flesje geven, Bep moet mij vast houden. Oké Bep haalt me soms toch aan, hij vergeet me niet. Daar is Nancy en Ab alweer. Ik ga nu toch even bij Bob snuffelen. Toen ze weg waren heb ik even goed de bank afgesnuffeld waar Bob met Bep had gezeten.

     
Donderdag 3 mei 2007

Ik ga even met Bep in het park lopen en jawel hoor ik heb mijn eerste poepje in het park gedaan. Bep heeft het netjes opgeruimd en was erg trots op mij. Toen we thuis kwamen vertelde hij het ook meteen tegen José en die was ook trots op me.

 

     
Vrijdag 11 mei 2007

Toen we gisteravond in bed lagen voelde José bij me keel een bultje, dus ik denk dat ik morgen naar de da moet. Bep heeft 's morgens de da gebeld en we kunnen er om 12.15 terecht.  Toen we het terrein op reden van de da, begon ik al helemaal te trillen, ik ben toch zo bang. Maar ik heb hier natuurlijk ook heel veel naren dingen meegemaakt. De da is altijd lief voor me en doet zachtjes met me, maar toch is hij niet mijn vriend. De da zei dat mijn lymfe klier was opgezet en dat duid op een ontsteking. José zei tegen de da dat ik veel aan mijn oogjes zit de laatste tijd. De da keek in de poppetjes van me ogen en mijn linkeroogje is ontstoken. Ze kregen een zalfje mee, dat moeten ze 2x daags op mijn oogje doen. Als verassing gingen we naar Mitch, want die is even een paar dagen thuis van de camping. We hebben even leuk gespeeld en toen was ik alles weer vergeten, maar ik ben wel van slag als ik bij de da ben geweest.

 

 

 

 

     
Dinsdag 15 mei 2007

Vandaag vroeg op en we gaan meteen weg, waar gaan we naar toe??? He José stapt uit de auto en gaat ergens naar binnen, na een kwartiertje kwam ze gelukkig weer terug en liet aan Bep haar arm zien. Ik zie het al er is bloed bij haar geprikt. We gaan verder in de auto en we gaan de snelweg op. Het is voor mij toch altijd weer een verassing waar we naar toe gaan. De straat is bekend en ik weet ook al in welk huis ik moet zijn, daar loop ik blindelings op af. We zijn bij Maria en Ditmar. Gezellig, want Maria en Ditmar zijn altijd heel erg lief voor mij. Nadat ze koffie hadden gedronken zei Bep, mij, Maria en José gedag. Laat hij mij en José hier alleen. Wat kan die Bep toch een boefje zijn. Maria, ik en José gaan ook weg. We stappen bij Maria in de auto, ze heeft ons eerst een stukje van Weesp laten zien, het is een gezellig stadje. Daarna gingen we naar een kringloop winkel, dat was hartstikke gezellig, een heleboel mensen spraken José aan en vertelde verhalen over hun eigen hondjes. 1 man wilde bij een hondenkoekje geven, ik snuffelde wel, maar ja ik heb geleerd om van vreemde geen snoepjes aan te nemen. Maria zei dat tegen die meneer en toen vroeg die meneer of José een heel brokje wilde en toen zei José "ik mag ook geen snoepjes van vreemde aan nemen" en dat vond die meneer wel leuk. Daarna zijn we de markt opgeweest en Maria wilde mij heel graag dragen, dus dat heb ik dan maar toegelaten, maar ik heb José wel de hele tijd goed in de gaten gehouden. 's middags heerlijk in de tuin gebanjerd en toen kwam Bep alweer terug Maria had allemaal lekkere hapjes gemaakt, dus het was weer een feestdag voor mij. Toen we thuis kwamen nog even gespeeld en daarna ben ik in mijn mand heerlijk in slaap gevallen.

 
     
Donderdag 17 mei 2007 (Hemelvaartsdag)

Vandaag staan Bep en José toch wel een beetje vroeg op, eigenlijk wil ik nog even slapen, maar nadat ik de koffie had geroken ben ik toch maar uit bed gegaan. Ik heb het gevoel dat vandaag iets speciaals gebeuren gaat. Nadat José kort met me had gespeeld, ging ze meteen achter haar computer, soms kwam Bep er even bij. En ja hoor, ik heb mijn eigen website. Is dat niet gaaf? José had meteen naar Wies gebeld, zodat Wies de eerste was die op mijn website heb gekeken. Ze vindt het echt een hele gave site. José had ook nog even Ria en Alfred aan de lijn. Ik ben wel een beetje trots op José, want ze is op 7 mei gestopt met roken en omdat het zo goed gaat en Alfred toch wel een hele gulle zwager is, heeft hij haar een kop koffie aangeboden. Lief van hem he. Later heeft José iedereen een e-mail gestuurd en een paar reacties terug gehad. Dat het gewoon een hele leuke site is. Na het eten gingen we weg, he dat is de weg van oma, José had lekker gehaktballetjes gemaakt en we brachten dat even naar oma, met een boel andere lekkere dingen. We gaan wel meteen weg en dan opeens zegt José "We gaan naar Wies". Ik begin meteen te knorren. Lekker gespeeld bij Wies. Ik ruik toch dat mijn broer Mitch pas geleden is geweest, dus ik ga maar eens op onderzoek uit, of Mitch nog ergens een stokje heeft verstopt. En ja hoor op de bank achter het kussentje. Zo die heb ik even mooi gevonden, maar nu moet ik hem gaan verstoppen, zodat Mitch het stokje niet kan vinden. Na een hele tijd rond te hebben gelopen heb ik eindelijk een plek gevonden. Nu willen jullie natuurlijk weten waar??? nou ik zal het jullie vertellen in de tas van José, zo kan ik het stokje lekker mee naar huis nemen en Mitch vindt hem nooit meer. Het was een onverwachte gezellige avond, toen we thuis kwamen ging José meteen achter haar computer om even wat in haar weblog te schrijven en ik, ik ging meteen mijn mandje in om lekker te slapen en te dromen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
Vrijdag 18 mei 2007

Ik ben vandaag toch wel een beetje moe nog van gisteren, dus ik blijf lekker in mijn mandje liggen. José zit lekker naast mijn te computeren, opeens staat ze op en vraagt aan Bep of hij mee gaat naar V.I.P. hondenboetiek want daar is uitverkoop en waar José gek op is, dat is uitverkoop. Ik vind het wel leuk om even naar V.I.P. te gaan, want dan zie ik Queenie nog even. Ik heb een stoer leger topje gekregen, de rest was te groot of te klein of gewoon niet mijn smaak. Er staat al een tijdje een hele mooie mand en José is er gek op. Psssstt niet verder vertellen, ze heeft een manden tic. De mand was natuurlijk niet in de aanbieding, maar ik heb hem wel gekregen.  José moet zich echt beheersen. Ik ga nu lekker genieten van mijn nieuwe mand.

     
Dinsdag 22 mei 2007

De afgelopen dagen heb ik weinig beleefd, behalve dat ik vandaag lekker de hele dag met Bep en José mee mocht. Zij hebben gezellig gewinkeld. De afgelopen dagen zat ik te denken wat voor rottigheid Mitch en ik wel eens uithalen bij onze baasjes.


Ik vind het bijzonder grappig om 's morgens vroeg José wakker te maken en dan aangeef dat ik wil spelen. Ze gaat dan uit bed en gaat dan in de kamer zitten om met me te spelen. Ik ga dan snel terug naar bed en ga lekker op José de plekje liggen en zij zit voor joker in de kamer. Dit is me dus al een paar keer gelukt, ze tuint er elke keer weer in.

Wanneer José 's middags wel eens een schoonheidsslaapje doet en het duurt mij te lang dan ga ik gewoon met mijn mooie kont boven haar gezicht zitten, dan wordt ze vanzelf wakker en ik heb mijn speelmaatje weer.

Mitch kan ook een boefje zijn, laatst vertelde hij mij, dat Ria altijd haar koekjes doopt in de koffie. Zoals jullie al gelezen hebben zijn wij 2 coffeecup chihuahua's, dus Mitch dacht Ria haar koekje in de koffie, ik mijn stokje in de koffie. Ria werd natuurlijk in de eerste instantie een beetje boos, maar algauw zag ze in dat Mitch haar gewoon na deed. Ria kon natuurlijk wel haar koffie weggooien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
Donderdag 24 mei 2007

Ik weet eigenlijk niet zo goed waar ik moet beginnen, ik heb eigenlijk wel 2 hele drukken dagen achter de rug. Gisteren gingen we weg en ze hadden me helemaal niets gezegd, stoppen we bij Mitch voor de deur. Dat was wel een hele grote verassing. Ria deed gelukkig snel open, maar hield de deur van de kamer dicht, zat ze Mitch en mij te plagen, konden we elkaar wel horen, maar niet zien. Zo zie je maar weer dat Ria ook kan plagen. Daarna lekker met Mitch gespeeld. Toen we thuis kwamen was ik wel een beetje moe. Het komt natuurlijk ook door het weer. De ene keer is het koud en regen en nu is het weer hartstikke warm. Bep gaf me wat suikerwater, maar dat spuugde ik uit. Zaten we lekker met zijn 3tjes in de hobbykamer, moet José zonodig weer weg. Had ze mooi barkrukken gezien op internet. Gelukkig gingen we niet voor niets weg, ze heeft ze wel gekocht. Toen we terug kwamen voelde ik me helemaal niet lekker en ik wilde niets eten, geen stokjes helemaal niets.  Later in de nacht heb ik ook overgegeven en ik hoorde José al zeggen dat ik morgen naar de dokter moet. Ik moet er dus voor zorgen dat ik me morgen beter voel!!!!!!!!

Vandaag voel ik me alweer een stukje beter vandaar dat we  vroeg weg gingen. Bep en José gingen even winkelen in Amstelveen. José had ook nog een mooie blouse en broek voor oma gekocht. Dat gingen ze meteen even langsbrengen. José en ik gingen naar boven bij oma. Ik moet altijd even knuffelen met oma, maar daarna wil ik snel bij José zitten, stel je voor dat ze me hier achter laat. Dat hebben ze al een paar keer gedaan. Oma is heel lief voor mij, maar het allerliefste ben ik gewoon bij Bep en José. Toen we thuis kwamen heb ik even gespeeld met Bep en José, stel je voor dat ze afkickverschijnselen krijgen, dat is niet de bedoeling. Ik heb ook weer mijn kip en brokjes gegeten, dus gelukkig hoef ik niet naar de dokter. Bij de koffie nog ever super gespeeld en daarna gingen we naar de computerkamer, waar ik heerlijk in mijn mand lig naar buiten te kijken.

 

 

 

 

 

 

 

     
Zondag 27 mei 2007

He de bel gaat, dan is het meestal feest, want dan komt er visite en krijg ik lekker veel aandacht. Dus ik piep me gek, wat duurt het toch lang voor ze boven zijn. De liftdeuren gaan open en wie is het................................................Wies joepie, dat wordt ravotte. Ik moet haar natuurlijk wel uitgebreid begroeten en knuffelen. Tjee Wies heeft al net zo'n flitsende camera als Bep gekocht, kan ze lekker veel foto's van ons maken. Nadat ik even als model had gefunctioneerd, wilde ik toch wel heel graag spelen. Als Wies de foto's heeft opgestuurd, zal ik José lief aankijken en vragen of zij ze even op mijn website wil zetten. 's middags ging Wies weg, toen heb ik nog even met José gespeeld en gecomputerd en zondags is het altijd East Enders tijd voor José, dus ik heb gezellig met José TV gekeken en uitgerust van het spelen. Daarna lekker mijn kippie gegeten, gespeeld, gerust, gespeeld en daarna heerlijk naar bed.

 

Aanvalluh!!!

Voor een tomaatje doe ik alles

     
Dinsdag 29 mei 2006

Toen we vanochtend opstonden hadden Bep en José niet zoveel tijd voor mij, José ging meteen douche en daarna Bep. He wat doet die José nu weer, pak ze speeltjes, mijn mandje, brokjes , bakjes. Hier klopt iets niet, ik moet de boel goed in de gaten houden. We gaan weg, maar de vraag is waar naar toe? In de auto zegt José dat we naar Nancy, Bob en Roxy gaan. Naar Nancy vind ik wel leuk, maar Bob en Roxy daar moet ik aan wenen. Bob is een baby van Nancy en Ab en hij is 6 maanden, maar o zo groot. Bep geeft hem dan ook aandacht met de fles geven en zo, dat vind ik dus echt helemaal niet leuk. Het is mijn Beppie. Roxy is een hele grote hond en als ik dus zeg heel groot, dan bedoel ik dan ook heel groot. Roxy is een Bull Mastiff. Ik ga toch niet uit logeren bij Nancy, dat doen ze me toch niet aan. Ojee wat zegt José nu weer tegen mij in de auto, dat ik me goed moet gedragen en niet zoveel moet blaffen tegen Bob en Roxy, anders mag ik de volgende keer niet meer mee. Ik ga proberen mijn best te doen. Toen we bij Nancy kwamen zag ik alleen Roxy, tja jullie begrijpen het al, ik moest toch even aan Roxy laten weten dat IK de baas ben, dus even flink geblaft, maar daarna rustig op de bank gaan zitten. Wat hoor ik nu. O gossie Bob huilt. Nancy gaat naar boven en komt met Bob terug. Ik moet ook even aan Bob laten weten dat IK de baas ben, dus even goed blaffen. Bep ging Bob zijn fruithapje geven en ik ging maar een beetje bij Bep zitten, dan weer even bij Nancy en even bij José en ik heb echt minimaal geblaft. Ik mag trots op mijzelf zijn. Tja af en toe moet ik toch aan Roxy laten weten dat ik er nog ben. Roxy is wel heel lief, want ik begrijp heus wel dat ik velen malen kleiner ben als Roxy en dat ik eigenlijk een een haps cracker voor Roxy ben. Ik heb ook steeds lekker in de tuin gelopen. O OH wie komt er nu weer in huis, even de boel beschermen, het is Ab. Zoals jullie weten ben ik gek op mannen, dus moet ik Ab wel even uitgebreid begroeten. Ab ging naar boven en na een tijdje kwam hij beneden samen met Bob. Even blaffen is dan wel op zijn plaats. Toen de 4 volwassen gingen eten, ben ik netjes in mijn mandje gaan zitten en maar wachten dat José klaar is met eten, want dan gaan we gezellig spelen. Zo gezegd zo gedaan. Het was een ontzettende gezellige dag en in de auto op de terug weg zei José, dat ik het goed had gedaan en als beloning gingen ze thuis nog even met mij spelen en daarna lekker naar bed en heerlijk gedroomd over Roxy.

Zien jullie dit??
Roxy lust me rouw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
Zaterdag 2 juni 2007

Ik zit met José gezellig koffie te drinken, hoor ik buiten toch iets. Ik ging toch even snel kijken en jullie raden nooit wie ik zag. Jawel mijn broer Mitch en natuurlijk Ria. Ik begon gewoon te piepen en ik werd toch wel een beetje zenuwachtig. Waarom gaat José niet naar de deur, om open te doen???? He he eindelijk de bel, José doet open en ze loopt naar de deur, zodat ik op de lift kan wachten, wat kan dat toch allemaal lang duren. De liftdeuren gaan open en daar is mijn broer. We rennen met zijn 2en het huis binnen en knuffelen op onze manier even met elkaar. Na een tijdje begroet ik ook even Ria , maar ga daarna lekker met mijn broer spelen. Wat is dit nu weer? Gaat de bel alweer, wie zou dat nu zijn. Het is Myrthe. Ik vind het altijd leuk om bij Myrthe in haar tas te snuffelen en nu helemaal, omdat Mitch daar een stokje in had verstopt en die haal ik er lekker uit.  José zei tegen Myrthe dat Mitch een stuk rustiger was geworden, je begrijpt het al Mitch laat zich dat niet zeggen en die begon gewoon het hele huis door te rennen en ik deed natuurlijk ook even mee, moet mijn broer natuurlijk wel steunen. Nadat Myrthe weg was, gingen we even lunchen, we moeten aan de kant van José zitten want die geeft ons nog wel eens wat. Mmmm lekker ham, deze ham is toch wel heel lekker, dat ik het zelfs uit mijn broer zijn bekkie pik. Lekker met Mitch over een stokje lopen dollen, maar als Mitch het stokje heeft, dan weet ik nu een manier om het snel weer in mijn bezit te krijgen, gewoon gaan blaffen, Mitch helpt mij altijd, dus die gaat ook blaffen en verliest dan zijn stokje en ik kan hem pakken. Wij vrouwen zijn zo slim. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Mitch en Ria gaan weg. Na ongeveer een halfuurtje gaat de bel weer. Het is druk vandaag. Wie mag dit nu wel zijn. Leuk het is Maria en Ditmar. Maria vind mij heel lief en heel mooi. Af en toe even met José en Maria gespeeld, maar ik was ook een beetje moe van spelen met Mitch. Toen Maria en Ditmar weggingen zijn we nog even gezellig met zijn alle in bad gegaan en toen was het toch echt bedtijd.

 

 

 

 

 

 

 

Zondag 3 juni 2007

We staan vandaag wel heel vroeg op. Bep en José drinken geeneens geen koffie en spelen ook niet met mij. Volgens mij hebben ze zich verslapen. Toen ze net klaar waren ging de bel en we gaan naar beneden. He dat is Alfred en Ria in de auto. José geeft mij aan Ria voor te begroeten, maar ik gebruik Ria even als overstap om naar Alfred te gaan en daar even mee te knuffelen. Ria heb ik tenslotte gisteren al gezien en ik ben nu eenmaal gek op mannen. Mitch is er niet bij, nu moet ik toch even op mijn hoede zijn. Ik blijf maar rustig bij José zitten. We rijden de straat in van oma. Bep stap uit met mij. Hij geeft me aan oma, zet mijn mandje neer. Oma was al heel vroeg opgestaan om mijn spulletjes klaar te zetten. Bep gaat weg en laat mij alleen met oma. Oma had roomboterspritsen gehaald, maar die moet ik nu niet. Oma is de hele dag met mijn bezig geweest. We hebben ook samen heerlijk liggen slapen op de stoel. Oma had voor zich zelf melk ingeschonken en voor oma het wist had ik  een half glas van haar opgedronken, gelukkig ze werd niet kwaad, later kreeg ik nog wat leverpastei en een mini cherry tomaatje.  Eindelijk gaat de bel, daar is Bep en José, Ria en Alfred gelukkig weer. Ik heb iedereen uitbundig begroet en daarna Bep en José niet meer uit het oog verloren. Toen we thuis kwamen hebben ze even met me gespeeld, daarna kwam het eten en toen gingen ze douche en naar bed. Ik ben lekker bij ze gaan liggen want ik zag toch wel dat ze moe waren, dus dan maar even niet spelen. Later op de avond hebben ze toch nog even met mij gespeeld en daarna heerlijk in dromenland.

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Donderdag 7 juni 2007

De hele week spelen Bep en José 's morgens niet met mij en gaan meteen douche en andere dingen doen. Van de week hebben ze me ook al minstens 2 uur alleen gelaten, er is iets op stapel alleen weet ik nog niet wat. Nu gaan we alweer weg en ze nemen mijn mandje mee en speelgoed, nu moet ik opletten, want dat deden ze ook afgelopen zondag. He we stoppen bij Maria en Ditmar en Ditmar komt al aanlopen, ja dan ben ik even niet te houden en wil even lekker knuffelen met Ditmar. We gaan naar binnen en ik zie Maria, daar moet ik ook even mee knuffelen. José zet mijn mandje neer, maar ze gaan zelf ook zitten en koffie drinken. Ik hou de boel in de gaten!!!!
He Bep en Ditmar gaan weg, even kijken wat José en Maria gaan doen. Die gaan ook weg, maar ik krijg mijn tuigje om en mijn fundler wordt meegenomen. Ziezo ik zit goed. We gaan naar het veilinghuis en Maria draagt mij het meest, maar ik hou José toch echt wel in de gaten, daarna nog even naar de kringloopwinkel en dan lekker de hele middag in de tuin banjeren. Achter de vliegen, vogeltjes, pluisjes, vliegen, spinnen enz. aan. Maria en Ditmar hebben ook een kat Banjer en daar blaf ik steeds tegen en ga steeds op hem af. Als ik te dicht in de beurt van Banjer komt gaat ze met haar poot slaan, net of ik daar bang van moet worden. José is banger. Dus ik moet een hoop dingen in de gaten houden, het is maar goed dat ik niet zo nieuwsgierig ben.
He wie hoor ik daar?????????? Dat is mijn Beppie en Ditmar. O O O wat knuffelt Bep met mij zeg, het lijkt wel of hij me in gaan dagen gezien heeft, terwijl het pas vanochtend was. Maar het clubje is weer kompleet en daar ben ik wel heel erg blij mee. Na het eten nog even in de tuin banjeren. Ik zie mussen en die plagen mij. Wanneer van de ene kant een mus komt aanvliegen en ik die achter na wil, komt er snel van de andere kant een mus aanvliegen en die wil dan snel wat kruimeltjes eten, dat laat ik niet toe, dus ik ga achter die mus aan en dan komt die andere mus kruimeltjes eten. Dit hebben ze me dus 2x geflikt, ik blijf nu in het midden staan en dan kunnen ze beide niet meer komen. Toen we thuis kwamen was ik ontzettend moe en ging meteen slapen, Ik wilde zelfs niet meer met Bep en José Spelen. Ik heb een ontzettende drukke, maar o zo gezellige dag gehad, daar heb ik heerlijk over gedroomd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     
Zondag 10 juni 2007

Vandaag gaat er iets spannends gebeuren, José zegt dat Mitch komt spelen, dus ik ren meteen naar het raam. Ik zie niets, José komt er ook bij, dat is goed, kan ze me lekker optillen. En ja hoor daar is de auto Ria en Mitch stappen uit en ik hou het niet meer. Eindelijk de bel gaat. daar is mijn stoere broer. We gaan meteen spelen en ik heb niet eens in de gaten dat Bep weggaat. We zijn heerlijk aan het spelen, maar die Mitch is toch even een stukje slimmer geworden. Wanneer ik zijn stokje wegpakt gaat hij gewoon een ander stokje pakken, dit is geen lol voor mij. Als Mitch het stokje heeft en ik ga blaffen, blijft hij gewoon rustig dooreten en gaat niet mee blaffen, zodat hij zijn stokje laat vallen. Ik denk dat Alfred hem getraind heeft. Natuurlijk een paar keer door het hele huis gerend met Mitch en af en toe ga ik even onder de bank zitten en dat is echtwaar de enige plek waar Mitch niet kan komen, kan ik hem lekker uitdagen en zit hij piepend voor me. We hebben ook even heel lief in de boot gevreeën, dat is toch wel heel erg lekker met Mitch. Ik hoor mensen al weer denken"het is toch haar broer" Ja dat klopt maar we doen niet aan incest, we knuffelen gewoon. Ik wil jullie een verhaal niet onthouden.
José was met Mitch aan het spelen met een muis (kattenspeelgoed), ze waren aan het kijken wie de sterkste was en natuurlijk won Mitch. Kijkt José me heel zielig aan en zegt"Mitch is zo sterk, ik kan niet winnen van hem". Nou jullie begrijpen het als ik vond dit dus zielig, ik loop naar Mitch, haal de muis uit zijn bek en geef het aan José. Die had ik weer gelukkig gemaakt met een muis en ik heb haar natuurlijk even laten zien hoe ze het de volgende keer moet doen. He de bel gaat, dat zijn Alfred en Bep. Wat is dit nu weer, wordt meteen Mitch zijn tuigje gepakt en gaat Mitch meteen weg. Het moet toch niet gekker gaan worden. Het was wel een inspannende dag, dus ik ben vroeg gaan slapen.

 

 

 

 

 

 

 

 

     
Zaterdag 16juni 2006

Van de week kwam Ria even langs, ze had Mitch niet meegenomen, het moet echt niet gekker worden, ze ging even met Bep weg. Woensdag gingen we met de auto weg en gingen oma ophalen, waar gaan we nu weer naar toe, wat een groot gebouw zeg. José zegt dat ze daar over een paar weekjes een dag gaat slapen en dat ik niet meekan. Ik snap er even helemaal niets meer van, maar ongetwijfeld gaat het goed komen. Ik mag niet mee naar binnen, want het is een ziekenhuis. Toen oma terug kwam had ze een groot verband om haar neus. Bep zegt dat de dokter met haar gebokst heeft.
Voor de rest deze week gewoon lekker gespeeld, geslapen en gespeeld. Als ik dit allemaal zo opschrijf, wat heb ik dan eigenlijk een hondenleven.
 

 

 

 

 

 

 

     
Woensdag 20 juni 2007

Ik heb het zo druk gehad met de website. zodat ik er even niet aan toe kwam om in mijn dagboek te schrijven. Zoals jullie kunnen zien heb ik weer leuke rubrieken en andere dingen aan toegevoegd en verbeterd. We  gingen 's middags weg en mijn tas werd meegenomen. Waar gaan we nu weer naar toe. Het is altijd met die José en Bep een vraag.
He deze weg komt mij bekend voor. dat is de weg naar Maria en Ditmar. Tuurlijk heb ik weer gelijk. Lekker gegeten bij Maria en Ditmar en toen gingen we met zijn vieren weg. We kwamen bij een gebouw en daar waren best een heleboel mensen, dus ik liet even blijken dat ik er ook was, dat is toch logisch???? Iedereen ging zitten en toen ging er een man heel snel praten ik verstond echt niet wat hij zei en dan opeens ging hij met een hamer op een tafel slaan. Af en toe deed Maria haar hand in de hoogte en met één schilderij ging José mee bieden, maar er zat gewoon een vervelend iemand in de zaal die José dwars zat, dus heeft ze het schilderij niet gekocht. Bep en ik waren er wel blij om, want wij vonden het geen mooi schilderij, maar wij zijn al blij als José blij is. Daarna nog even met Maria en Ditmar naar huis, koffie gedronken en toen was het al weer laat en zijn we naar huis gegaan.

 

 

 

 

 

 

 

     
Donderdag 21 juni 2007

Na het eten gingen we alweer weg. José neemt mijn mandje en speeltjes en stokjes mee. Ik moet nu even goed opletten dat ze mij niet ergens voor de avond gaan heen brengen. In de auto zei José dat we naar Chris gingen. Kijk dat is gezellig. Toen we bij Chris voor de deur stonden, wilde ik meteen de auto uit, dus begon ik maar even te piepen, met de bedoeling dat ze op moesten schieten. José wilde me vasthouden omdat het had geregend, maar ik ben toch niet bang om natte voeten te krijgen, dus ging ik draaien en bewegen net zo lang dat José me neerzetten. Ze zei alleen dat ik dan zelf naar boven moest lopen. Nou zeg als zei dat wil dan doe ik dat. Ik liep gewoon bij Chris de trap op alsof ik dat al jaren doe. Dat is helemaal niet zo, dit was de eerste keer dat ik echt een huistrap op liep. José trots en zegt dat al we de volgende keer naar Wies gaan dat ik het ook moet proberen. Toen we net bij Chris zaten ging de bel en was het Paul en Christine. Die had ik nog nooit gezien, dus ging eerst even heel hard blaffen, maar naderhand vond ik ze toch wel heel erg aardig. Bep ging meteen bij Chris achter de computer zitten. Ik begrijp het al Chris heeft een nieuwe computer en die is hartstikke mooi en gaat ook razend snel. Ik heb lekker met José gespeeld en af en toe met Chris. Het was een gezellige avond, want ik kreeg lekker veel aandacht. Daarna naar huis en ik ben onderweg lekker bij José in slaap gevallen.

 

 

 

 

     
Vrijdag 22 juni 2007

He we gaan boodschappen doen en ik mag gezellig mee. Daarna gingen we naar Jumper, dat is een hele grote dierenzaak. Daar mocht ik stokjes en snoepjes uitkiezen en ik heb ook nog hele leuke speelballetjes gehad. Met die balletjes speel ik altijd als ik bij Mitch ben. Er waren daar nog meer honden in de zaak, dus ik dacht we kunnen wel een orkest gaan vormen. Ik begon te blaffen en jawel hoor de rest blafte mee. Ik vond echt dat het goed klonk, maar ik moest toch stoppen van Bep en José. Ik begrijp er helemaal niets van, krijgen ze een gratis concert, is het weer niet goed. Bij Jumper hebben ze ook een trap en die heb ik samen met José naar beneden gelopen, eerst ging het wat aarzelend, maar de laatste 3 trede deed ik alsof ik nooit anders had gedaan. Goed he. Toen we thuis kwamen mocht ik een stokje uitzoeken en ik kreeg een balletje. Jullie raden het al, naar het balletje kijk ik dus niet om.

 

 

 

 

 

 

     
Donderdag 28 juni 2007

Vandaag staan we wel heel erg vroeg op, meestal gaan we dan weg. Nou Bep en José gaan weg en ik moet thuis blijven. Gelukkig dat het nog zo vroeg is, ga ik nog even lekker slapen. Ik moet het toch even in de gaten houden, want dit is natuurlijk al de 2de keer dat ze me deze week alleen laten. He ik hoor de sleutel in de deur, gelukkig ze zijn weer thuis. Na uitgebreid gegroet te hebben gaan ze gezellig met mijn spelen.  Voor de rest deze week niet zoveel meegemaakt, maar ik wilde toch iets schrijven in mijn dagboek.

     
Vorig Kwartaal

Volgend Kwartaal