1ste Kwartaal
Maandag 1 januari 2007

Wij wensen jullie allemaal een heel leuk chihuahuajaar toe.

 
     
Maandag 15 januari 2007
Het nieuwe jaar is amper begonnen, ben ik al weer bij de da. Dit vind ik echt niet leuk, maar ik heb begrepen van Josť dat we een midweek weggaan en dat ik dan voor rabiŽs geŽnt moet worden. Gelukkig Josť zegt dat de jaarlijkse check-up ook meteen gedaan moet worden, dan ben ik in een keer vanaf.
     
maandag 22 januari 2007

Ik ben nu alweer 1 jaar bij Bep en Josť. De tijd vliegt. Ik ben nog elke dag dolgelukkig dat ik bij Bep en Josť terecht ben gekomen, ik heb gewoon een fantastische familie en beter kan ik het niet wensen. Nu wordt ik toch wel een beetje sentimenteel. He we gaan weg, ik durf te wedden dat we naar Mitch gaan, op zo'n belangrijke dag moeten we elkaar toch even zien. Ja hoor we rijden de straat al in waar Mitch woont, ik begin te piepen dat ik uit de auto wil, wat duurt het lang. He he eindelijk. Ik ren meteen naar de deur. Josť belt aan, wat duurt het toch lang voor ze open doen. Gelukkig daar is Mitch. Even begroeten en dan lekker met zijn 2en banjeren.

     
Zondag 4 februari 2007

Vandaag is Ria jarig, dus even gezellig langsgaan. We hadden een diner bon gemaakt voor het midweekje weg uit naam van Gizmo, zo kon ze dat lekker niet weigeren. Ze hadden de bon met een grote strik om mijn nek  gehangen. Nog een weekje en dan gaan we. Kijk er erg naar uit. Lijkt me leuk de hele week met Mitch te banjeren.

 
     
Maandag 12 februari 2007

We zijn er klaar voor. De auto is ingeladen en al mijn spullen zijn mee, Bep en Josť mogen ook wel iets meenemen. Nu alleen nog Ria en Mitch ophalen. Gelukkig Ria en Mitch stonden al klaar. Bep probeerde de spullen van Ria en Mitch in de auto te doen en dat lukte maar net. Tjee het lijkt wel of we een wereldreis gaan maken. We hebben rustig aan gedaan. Eerst gestopt bij de Lucht konden Mitch en ik even ons benen strekken, we hoefde niet te plassen. De 3 musketiers gingen een kopje koffie met wat lekkers drinken. Gelukkig wij kregen ook. Daarna probeerde Ria ons af te schepen met wat water, maar jullie begrijpen het al, daar tuinen wij niet in. Bij weert weer gestopt en daar hebben wij gezellig geluncht. Het is voor ons ook vakantie, dus  kregen we van alles wat. Ria probeerde ons weer water te geven, maar we moesten niet, maar om Ria een plezier te doen hebben we maar een likje genomen. We arriveerde rond half 4 in Vaals. Een hartstikke leuk huisje. Onze mandjes, kleedjes, speeltjes, eten en drinkbakken staan allemaal.  We hebben natuurlijk wel eerst even de boel verkend. Wij kunnen nu lekker ravotten.  De 3 musketiers zijn nog druk bezig, dat vinden we eigenlijk niet leuk, want ze moeten met ons spelen. Toen alles aan kant was hebben ze dat  dan ook wel even met ons gedaan. Wat nu weer, Bep gaat weg ik denk dat hij wat eten is gaan halen. Daar heb ik natuurlijk weer gelijk in en wij hebben ook lekker mee mogen eten. Het was vandaag wel een drukke dag en we zijn best een beetje moe. Ik vind het alleen niet leuk dat Mitch boven bij Ria slaapt, hij moet bij mij slapen. Dat ga ik morgen eens even met hem bespreken.

 

 

 

 

 

     
Dinsdag 13 februari 2007

We ontwaken allemaal langzaam en beginnen de dag lekker met een bakkie koffie. Bep was even weggeweest, maar kwam terug met heerlijke verse broodjes, doe daar een gebakken eitje bij en Ria is happy, dat wil niet zeggen dat wij het niet lekker vinden. Ik heb begrepen dat we weggaan, maar zo als gewoonlijk zijn Mitch en ik al lang klaar, terwijl de rest nog hun toilet moeten maken. Eindelijk het is dan zo ver we gaan naar de  markt in Vaals. Na de markt zijn we met zijn alle  heerlijke  koffie gaan drinken, wij zaten netjes in onze tas, maar ze vergaten ons niet , want we kregen af en toe een likje van de koffie. Tja en toen moest ik mijn beloofde waar gaan maken aan mijn da, de groeten doen aan een oude studiegenoot van hem, die een dierenpraktijk in Vaals heeft. Mitch en ik vonden het maar niets, we roken de lucht al, maar ik zei stoer tegen Mitch "Er gaat niets gebeuren, want ik hoef alleen maar even de groeten te doen, maar voor de zekerheid laten we ons optillen door Bep, Ria of Josť. zekerheid voor alles Mitch".  Het was een hartstikke leuk mens, dus bleven Bep, Ria en Josť gezellig met haar  babbelen en koffie drinken, maar wij bleven toch lekker bij Bep, Ria of Josť zitten, je weet maar nooit. Daarna gingen we lekker terug naar het huisje. Bep ging lekker badderen. Ria en Josť gingen gewoon lekker relaxen en lezen. Af en toe gingen ze ook met ons spelen, dat is altijd wel erg leuk. Toen Bep uit bad kwam ging hij weer weg, daar zijn Mitch en ik ondertussen wel aangewend, maar toch even achter de deur wachten of hij toch terug komt. Na een tijdje kwam hij terug. Tjee wat ruikt het eten lekker. Het is chinees  en ik kan wel zeggen ontzettend lekker. Ik heb nog even met Mitch gesproken dat als hij met Ria mee naar boven moet, dat hij moet piepen, net zolang dat hij naar mij mag. Mich vind het een super idee. Nu nog even lekker spelen en dan slapen. Ik spring tegen Josť aan, dan gaat ze op de grond zitten en met ons spelen. Josť heb ik al aardig afgericht.

 

 

 

 

 

 

 

     
Woensdag 14 februari 2007

Het regent vandaag, dus we zijn heerlijk aan het ontbijten op ons dooie gemakkie. We kregen allebei een Valentijn cadeautje. Ik heb Mitch de hele nacht horen piepen, maar Ria liet hem niet naar mij toen gaan. Ria vertelde tegen Josť dat Mitch de hele nacht had gepiept en Josť zei "waarom heb je Mitch niet naar benden laten komen", maar Ria wil dat we goed slapen, nu dat kan alleen als Mitch bij me slaapt. Ik hoor Ria zeggen dat hij vanavond bij me mag slapen. Daarna zijn we even naar het drielandenpunt gereden, maar het bleef regenen en aangezien  wij niet nat willen worden, zijn we daar maar wat gaan lunchen. Mitch en ik weer in de tas, dat gaat wel goed, maar als de ober er aan komt, moet ik tegen hem blaffen waarom weet ik niet. Wordt ik steeds gewaarschuwd dat ik niet mag blaffen, maar als ik tegen die ober wil blaffen, dan blaf ik, zo zijn chihuahua's nu eenmaal, lekker een eigen willetje. Toen we terug in het huisje waren gingen de volwassen een spelletje kaart spellen, en Mitch en ik hebben lekker samen gespeeld. De dagen vliegen om en we hebben het allemaal reuze naar ons zin. Toen we naar bed gingen, kwam Mitch lekker bij ons liggen en toen waren Mitch en ik echt gelukkig. He wat is dat Mitch gaat naar boven, ach misschien vind hij het zielig voor Ria dat ze alleen moet slapen. Oh daar is hij alweer, hij heeft even zijn balletje gepakt. O jee nu komt Ria beneden. Mitch ziet haar ook en gaat vlug onder de dekens, hij denkt dat hij mee naar boven moet, maar ze kwam hem alleen heel lief een kusje brengen en mij ook.

 

 

 

 

 

     
Donderdag 15 februari 2007

Mitch heeft vannacht bij ons geslapen, ging hartstikke goed. Arme Ria moet ze helemaal alleen slapen. Vandaag gaan we naar Aken. Gelukkig het weer is weer mooi. In Aken waren de winkels gesloten, omdat het oude wijven carnaval was. Bep en Josť zijn al vaker in Aken geweest dus die wisten een heel gezellig tentje, dus daar lekker op het terras gezetten. In februari op een terras zitten met het zonnetje, Mitch en ik zaten gezellig samen op 1 stoel in onze tas. Naderhand gingen we nog een stukje lopen en toen zijn we een restaurant in gegaan, Ria en Josť hebben gevraagd of wij er in mochten en dat mocht. Ben ik lekker in de vensterbank in mijn tas gaan zitten, kon ik de tafel en het restaurant goed overzien, Mitch zat in zijn  stoere legertas op de stoel naast Ria. Kwamen er opeens stel carnavalsvierders binnen, die kwamen naar ons toe en  begonnen meteen in het Duits over  Mitch en mij te praten. Was wel lachen , want de 3 musketiers probeerde in het Duits terug te praten , bleken het Nederlanders te zijn. Een man bleef maar praten, wat wij ervan begrepen in dat zijn manager (dezelfde als Danny Christiaans ) ook een chihuahua had en die kon hij op 1 hand zetten. Hij was zanger van het duo Marc en Dave.  We hebben ontzettend gelachen. Ons eten werd geserveerd en Bep gaf mij een stuk vlees, dat ik zo uit zijn handen trok , stukje voor stukje. Josť wilde me nog wat groente geven, maar daar bedankte ik op dat moment voor. Ria zat Mitch lekker te verwennen, we zijn vandaag zeker weer niet iets te kort gekomen. We zijn toen naar het huisje gereden en hebben met zijn alle zitten uitbuiken. Ik zag dat Bep en Josť al een heleboel spulletjes aan het inpakken zijn, ik ben bang dat we morgen naar huis gaan. Toen we naar bed gingen ging Mitch gauw op ons bed liggen, Ria kwam even kijken en hij dacht van "Je neemt me toch niet mee naar boven, ik wil bij mijn zus slapen".

 

 

 

     

Vrijdag 16 februari 2007

Vandaag ging het ontbijten wat sneller.  Al onze spulletjes worden ingepakt. Ik denk dat we naar huis gaan. Bep naar Amsterdam moet je toch echt de andere kant op. O ik snap het al, we gaan nog even naar Aken, ik zag Josť gisteren al bij de schoenenwinkel voor de etalage en ze heeft een schoenentik, ach dat vind ik niet zo erg. Natuurlijk heeft ze de laarsjes gekocht. He gezellig we gaan toch nog even koffie drinken op het terras, het zonnetje schijnt, het is echt lekker.  Het onvermijdelijke gebeurd, we gaan naar de auto, toen we eenmaal op de snelweg waren, lagen Mitch en ik op de achterbank, waar Josť een hele lekkere plek voor ons had gecreŽerd te slapen. Bij De Lucht gingen we nog even stoppen om wat te drinken en te eten. Gelukkig mochten we weer mee-eten. Zo nu nog het laatste stukje. Ik ben maar even bij Ria gaan zitten, want Mitch ligt achterin te slapen. Ik wil met hem spelen en geef hem steeds mijn kont, maar hij reageert niet, ik denk dat Mitch echt helemaal kapot is.  Bij Ria thuis worden hun spulletjes uit de auto gehaald, ik hoop dat we toch even mee naar binnen gaan, ik moet toch afscheid nemen van mijn broer en Ria. Toen zijn wij  naar huis gereden. Ik moet weer even de boel inspecteren en dan wil ik toch wel spelen, even het goede moment afwachten en dan gaan zeuren bij Josť en die roept Bep er wel bij. Gelukkig het gaat weer zoals ik had bedacht. Na een tijdje gingen Bep en Josť in bad, ik ga altijd mee en zit dan op een handdoek bij Bep. Goh ik ben nu toch wel heel erg moe en ga maar meteen slapen. Toen ze uit bad gingen liep ik meteen naar bed om verder te dromen van de hele leuke week die ik heb gehad.

 

 

 

     

Zaterdag 17 februari 2007

Zo vandaag lekker lang uitgeslapen. Ik loop toch nog even te zoeken in huis, misschien dat Mitch ergens verstopt zit. He de telefoon gaat en Josť pakt op. Het is Ria, die verteld  dat Mitch thuis op de bank is gaan liggen en zelfs als Ria de koelkast opendeed kwam hij niet.  Dat wil heel wat zeggen voor Mitch. Ik ga het vandaag ook wat rustig aan doen.

     

Zondag 25 februari 2007

He de bel gaat, gauw naar de deur rennen. Ik ben benieuwd wie het is. Yeh het is Mitch en Ria. Ria gaat meteen weer weg. Lekker kan ik met Mitch spelen. Mitch en ik begonnen al afkickverschijnselen te krijgen. Ik vind het nu nog leuker om met Mitch te spelen, dan voor het weekje weg. We stoeien nu ook zonder geluid en gaan boven op elkaar staan. Mitch is wel groter dan ik, maar ik laat het kaas niet van mijn broodje eten. We krijgen alle twee 'n stokje, maar ik pak ze vlug. Kijk Josť kan zoveel stokjes aan Mitch geven, maar we willen allebei dat ene lekkere stokje, dat is ons spel. Wanneer Mitch de kans krijgt pikt hij het van me af, maar zo snel hij het af pikt, zo snel heb ik het weer gepakt. Dan ga ik grommen en Mitch blijft net zo lang kijken, totdat hij een gelegenheid ziet om het te pakken. Na een paar uurtjes kwamen Ria en Alfred, Mitch ophalen. Gelukkig ze drinken nog een kopje koffie, kunnen wij nog even banjeren.

 

 

 

     

Zaterdag 3 maart 2007

He wat gaat er nu weer gebeuren, mijn tas gaat mee. Bep en Josť zijn mooi aangekleed en we blijven beneden wachten. He daar komt Alfred en Ria aangereden. We stappen in, maar geen Mitch. Ik hoor van Ria dat Mitch thuis is, hij is gezellig bij de katjes gebleven. We gaan een hele gezellige tent binnen en ik moet in mijn tas blijven. Er komt heel lekker eten op tafel en Ria verwend me met kip. Bep verwent me met vlees. Josť heeft vis en daar ben ik niet zo heel dol op. Weten jullie Mitch kan veel beter alleen thuis blijven als ik, ik kan het wel, maar Josť krijgt dan zelf een schuld gevoel, dat zij gezellig zit te doen en ik moederziel alleen thuis zit. Dat heb ik goed voor elkaar gekregen.

     

Zaterdag 10 maart 2007

Vandaag komt Myrthe (pedicuurster en kapster) en dat betekend dat Mitch en Ria ook komen. We willen allebei de aandacht van Myrthe. Wanneer we de aandacht hebben gehad gaan we weer lekker met zijn 2tjes verder spelen. Zo wij hebben weer een gezellige dag.

     

Zaterdag 24 maart 2007

De bel gaat de hele tijd en er komen allemaal familie en vrienden. Ik heb het er druk mee om ze allemaal te begroeten, maar gelukkig heb ik hulp van Mitch. Bep krijgt ook allemaal cadeautjes, de bofkont. Het was een tijdje geleden dat ik Iris en Chris had gezien, dus daar moest ik even extra mee knuffelen. Ik voel me vandaag niet zo lekker als anders, maar dat zal wel komen doordat het een beetje druk is.

     

Dinsdag 27 maart 2007

De telefoon ging en het was Ria, die vertelde dat Mitch ziek is, een darmontsteking. Waarschijnlijk is het een virus. Ik denk dat ik nu ook naar de dokter moet, omdat ik me al een paar dagen niet zo lekker voel. Ik denk dat ik dan Mitch heb aangestoken, dat is wel vervelend, want Mitch is echt heel erg ziek en ik mag niet naar hem toe.

     

Woensdag 28 maart 2007

Ik had gelijk, vandaag zijn we ook bij de dokter geweest en ik heb ook een darmontsteking, maar niet zo erg als Mitch. We hebben allebei een antibiotica kuur en nog wat pilletjes. Josť moet van mij wel elke dag Ria bellen om te vragen hoe het met Mitch is en Josť verteld het dan weer tegen mij.

     

Vrijdag 30 maart 2007

We gaan vandaag wel weg, het is altijd even afwachten waar we naar toe gaan. We gaan naar Jaap en Tiny (neef). Tiny is woensdag geopereerd en we gaan even op zieken bezoek. He wat is Tiny zielig. Ik ga lekker bij haar zitten en met haar knuffelen, dat heeft ze wel nodig. Ik doe ook extra voorzichtig met haar.

     
2006

Volgend Kwartaal