4de Kwartaal

Donderdag 2 november 2006

We gingen vandaag naar de plek waar ik niet graag kom, de dierenarts. José vond dat ik al een tijdje een dik buikje heb, dat is ook wel zo en ik heb ook wel een beetje pijn, maar ik laat niets merken, anders moet ik weer naar die grote nare man. Hij zal best aardig zijn als hij maar van mij afblijft. De da zei dat mijn melkklieren en/of baarmoeder is ontstoken, nu weet ik waar de pijn vandaan komt. Ik moet nu elke dag een pilletje slikken, dat laat ik maar gewillig toe door Bep. Ik ben erachter gekomen als ik niet wil, moet het toch.

 

 

     
Vrijdag 3 november 2006

Ik ben nu toch wel een beetje boel zielig en voel me ook helemaal niet lekker. Nu dat ze het weten dat ik pijn in mijn buikje heb, kan ik ook zielig doen. Bep ging me 's avonds temperaturen en hij pakte meteen zijn autosleutels en José deed me in een handdoek. Het bleek dat ik 37 graden had, dat is laag voor een hondje. Ze stopte bij een heel groot gebouw, maar gelukkig er was niemand. Bep ging bellen en ik dacht laat ik maar even blijken dat ik nog heel alert ben, dus begon ik te blaffen. Gelukkig hoorde de DA dit en ik mocht gewoon mee naar huis. Toen ik thuis kwam hebben ze lekker een kruik voor me gemaakt en José en Bep hebben de hele nacht naast me gelegen en geaaid.

 

 

 

 

     
Zaterdag 4 november 2006

Als eerste hebben ze mij vanochtend getemperatuurd ik had 37,5 koorts, dat gaat al beter. Ik wil zo graag met Bep en José spelen, maar ik ben gewoon gauw moei. Zijn we lekker op de bank gaan liggen en hebben we lekker een dvd'tje gekeken.

 

     
Zondag 5 november 2006

Elke dag gaat het een stukje beter, ik hou het spelen ook wat langer vol. Mijn buikje blijft nog wel dik, maar de DA had tegen Bep en José gezegd dat dat nog een tijdje kan duren. Daar moet ik dan maar van profiteren en af en toe nog even zielig doen, dan krijg ik echt alles voor elkaar.

 
     
Donderdag 9 november 2006

HIEP HIEP HOERA VANDAAG ZIJN WIJ 1 JAAR
We gaan dit zaterdag natuurlijk heel gezellig met de familie vieren.

     
Zaterdag 11 november 2006

Vandaag vieren we onze verjaardag. Mitch viert het gezellig bij mij. Ria en Alfred, Wies Chris en Iris kwamen en we kregen van iedereen hele mooie en leuke cadeautjes. Goh wat zijn wij verwent. Een cadeau wil ik gewoon even noemen wat ik van Wies heb gehad, dat is een hartstikke mooie goudkleurig bot met mijn naam erop, Mitch heeft lekker de zelfde gekregen. Het was een hele gezellige dag. José had een taart besteld met een foto van ons erop en we kregen alle twee ook een stukje taart. Daarna gingen ze plaat grillen en Wies ging lekker biefstuk voor ons bakken. Wij hebben het reuze naar ons zin gehad.

 

 

     
Woensdag 15 november 2006

Vanavond had ik toch weer een temperatuur van 37.1 graden, dus hebben Bep en José me lekker warm gehouden en hebben ze gezellig de hele avond bij mij gezeten. Ik ben bang dat ik morgen naar de da moet.

 

     
Donderdag 16 november 2006

Mijn voorgevoel was goed, we gingen inderdaad naar de dierenarts. Daar had ik weer hoge koorts 39,4 en mijn buikje was ook wat dikker geworden. Ik vind wel dat Bep en José heel erg lang praten met de da. Ik begrijp dat ze me gaan helpen en dat mijn baarmoeder en eierstokken eruit gehaald gaan worden. José wil eigenlijk niet dat ik gesteriliseerd wordt, omdat ze dat tegen de natuur in vind gaan. Maar de da zei (als je het niet doet, heb je kans dat ze het na elke loopsheid terug krijgt) en dat wil ze natuurlijk ook niet. Als ik bij de da ben geweest gaan we altijd een speeltje kopen, dat is wel weer leuk om te doen.

 

 

 

     
Zondag 26 november 2006

Vandaag gaan we naar VIP-hondenboetiek,  want ze bestaan 1 jaar. Ze hadden taart en de Veerkampjes waren er. Ik moest natuurlijk met de Veerkampjes op de foto. Toen heb ik nog een nieuw shirt van José gekregen. Ik begrijp het niet ik heb al zoveel shirtjes, maar ze vind het gewoon leuk, als het koud is dat ik er stoer bij loop.

 

 

     
Vrijdag 1 december 2006

Vandaag gingen we weer naar VIP,  omdat José een hele leuk hond gemaakt had voor de wedstrijd en ze had de eerste prijs gewonnen een cadeaubon twv €150. José was echt blij. Later bleek dat Ria een hele leuke kaart had gemaakt en Ria had een pakket gewonnen twv €25. We kregen ook nog een blauw tuigje voor Mitch mee.  Eigenlijk heb ik de cadeaubon gewonnen, want ik krijg dan allemaal nieuwe spulletjes.

 

 

     
Maandag 4 december 2006

Vandaag ben ik op TV geweest bij hart van Nederland. Ze gingen een reportage maken over chihuahua's en we waren net bij VIP toen SBS6 belde. Ik heb me echt als een fotomodel gedragen en alles stond er in een keer op. José had de familie gebeld en naderhand belde iedereen op hoe goed ik het had gedaan. Ik kreeg van Marianne voor mijn werk een heel mooi Burberry tuigje. Zo die heb ik helemaal zelf verdient.

 

     
Maandag 11 december 2006

Vandaag doet José heel zenuwachtig, ik ben benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren. José ging om 10.30 uur bellen en even later gingen we weg. O jee toch weer niet de da, ik voel me nu best wel goed. Ik werd op de weegschaal gezet en weeg nu al 1950 gram. Toen kwam de da met een injectie naald en ik kroop tegen Bep aan, maar voor dat ik het wist had ik de injectie te pakken. Ik ging meteen slapen van die injectie.

Noot José: We mochten om 13.00 uur bellen, gelukkig was Gizmo weer wakker, we mochten om 14.30 weer bellen om te horen hoe laat we Gizmo mochten ophalen. We mochten haar om 15.15 uur halen. Wat kan een dag dan lang duren.

Toen ik wakker werd zat er een pleister op mijn buik en had pijn. Ik wilde zo gauw mogelijk naar Bep en José. Ik hoopte maar dat ze me gauw zoude ophalen. Eindelijk daar zijn ze. Ik was zo blij om ze te zien, maar heb gewoon teveel pijn om ze uitbundig te begroeten. Ik wil hier meteen weg, maar Bep en José beleven nog even met de da praten, bleek dat ik ook een navelbreukje had, die heeft de da ook meteen verholpen en daardoor is mijn litteken  een beetje groter.

 

 

 

 

     
Donderdag 14 december 2006

Ik voel me helemaal niet lekker en wil ook eigenlijk niets eten, behalve als José of Bep mijn voert. Dat vind ik wel heel erg fijn. Ik durf ook niet zo goed te plassen, want ik ben bang dat dat pijn doet. Zelf als Bep of José even weggaan en terug komt kan durf ik zelfs geen vreugde plasje te doen. He de bel gaat. Wie zou dat zijn. Joepie het is Wies, nu doe ik geen vreugde druppel, maar een hele grote vreugdeplas. Lekker met Wies op de bank gezeten, want José had een speciaal mandje voor me gekocht en die stond op de bank. Nu dat ik geplast hebt voel ik me wel een stuk beter.

 

 

 

     
Vrijdag 15 december 2006

Ik heb vanochtend toch even geprobeerd om zelf te plassen en dat ging gelukkig. Ik voel me nu ook een stuk beter, maar dat ga ik nog niet laten blijken, want dan blijven ze me voeren. Ik begin ook weer erg baldadig te worden. Ik denk dat José me door begint te krijgen, want ze wijst me even terecht en anders doet ze dat niet. Jammer nu moet ik ook weer zelf eten.

 
     
Woensdag 21 december 2006

Vandaag gingen we weer weg met de auto. O nee weer naar de da. Het gaat nu toch beter met me. Die grote man is er niet, het is nu een vrouw. He wat gaat ze bij me doen. O gelukkig de hechtingen worden eruit gehaald, dat is voor mij een peulenschil. Meestal als we van de da af komen, gaan we naar de dierenzaak en dan mag ik een speeltje uitkiezen. Gelukkig vandaag ook.

 

 

     
Maandag 25 december 2006

Ik kreeg vandaag allemaal cadeautjes en José en Bep ook. Ik weet dat ik niet jarig ben. Nou dan moet het wel kerst zijn. Ze gaan plaatgrillen, dat vind ik ook wel erg lekker, krijg ik lekker biefstuk.

     
Zondag 31 december 2006

Zo ik voel me alweer een stuk beter. We gaan gezellig naar Ria en Alfred en Mitch natuurlijk. Gelukkig Wies is er ook. Er staan allemaal lekkere hapjes op tafel en soms krijgen Mitch en ik iets. We horen wel vaak knallen op straat, maar daar maken wij ons niet druk om. Opeens begon het heel snel achterelkaar te knallen en ontzettend hard. 1 knal was zo hard dat ik toch wel heel erg schrok, ben meteen op de bank gaan zitten en heb niets meer gedaan, totdat het knallen minder werd.

 

     

WIJ WENSEN IEDEREEN EEN HEEL GELUKKIG EN GEZOND 2007 TOE.

     
 

 
     
Vorig Kwartaal

2007