3de kwartaal
Zondag 1 juli 2006

We gaan vandaag weg met de auto, het is toch wel een hele lange rit. Ik zit lekker op de arm van José en zo kan ik alles goed overzien. We stoppen en ik weet nog steeds niet waar ik naar toe ga. We zijn op de camping bij Ria en Alfred. Wat leuk kan ik lekker met Mitch in de tuin rotzooien.

     
Donderdag 6 juli 2006

Nu snap ik waarom ze me zondag zo'n leuke dag hebben bezorgt. Vandaag gingen we naar de da. Ik lag lekker bij baasje in zijn arm, toen kreeg ik een spuitje en binnen 2 minuten was ik weg. Toen ik bij kwam voelde ik dat de da een paar melktanden van me verwijderd had en ik voel ook iets in mijn rug. Ik ben gechipt, dat is wel aardig van Bep en José dat ze dat meteen onder narcose hebben laten doen, dan voel ik in ieder geval geen pijn van het chippen. Na een uurtje gewacht te hebben kwamen Bep en José me ophalen. Ik ben altijd blij als ik ze zie. Toen ik thuis kwam wankelde ik nog wel een beetje, maar wilde eigenlijk ook meteen weer spelen.

 

 

     
Vrijdag 7 juli 2006

Joepie we gaan Mitch. He wat is dat, alle spulletjes van Mitch gaan mee. Alfred en Ria gaan niet mee. Ik denk dat Mitch een weekje komt logeren. We gaan eerst gezellig naar Iris. Mitch en ik zijn heerlijk in de tuin aan het banjeren. Ik moet Bep en José wel goed in de gaten houden, zodat ze niet zonder ons weggaan. Gelukkig ze nemen ons mee. Mitch mag ook bij mij op bed slapen, dat is hij niet gewend, want Ria en Alfred hebben ook nog 2 poezen en die hadden ze eerder dan Mitch. De poezen slapen op bed en Mitch mag van de poezen niet op bed. Het is dus feest voor Mitch. Ria en Alfred zijn op vakantie in Italie voor een weekje, dus het is ook vakantie voor Mitch en daar profiteer ik toch even goed van mee. Jullie begrijpen het al, allemaal lekkere dingetjes en leuke gezellige uitstapjes maken.

 

 

     
Zondag 9 juli 2006

We gaan gezellig met de auto weg. He wie stapt daar in. Dat is onze grote vriendin Wies. We gaan lekker naar het bos, kunnen we lekker rennen en spelen. We hebben ook pannenkoeken gegeten, dat was hartstikke lekker. Toen we thuis kwamen waren we toch wel moe, dus zijn we lekker op de bank gaan liggen. Daarna hebben we nog even gezellig met zijn 4tjes gespeeld en toen lekker naar bed. Mitch gaat wel steeds op mijn plekje liggen, maar dat vind ik niet erg.

 

     
Woensdag 12 juli 2006

Tjee die Bep geeft Mitch ook koffie, nu moet ik mijn koffie delen, want Mitch vraagt nu elke dag om zijn koffie. Ha haha nu hebben we 2 coffeecup chihuahua's in de familie. Waar Mitch is ben ik ook en waar ik ben is Mitch. Ik vind het toch wel heel erg gezellig zo met mijn broer bij me.

 

 

     
Zaterdag 15 juli 2006

He wat gebeurd er vandaag weer, alle spullen van Mitch gaan weg, dat vind ik niet leuk. We gaan met zijn 4tjes weg. He wat is het hier druk, oh gelukkig ik zie Wies. Wat veel mensen zijn er hier. José moet me maar gauw optillen. Ik zie allemaal grote koffers. Wat zet José nu weer bij Mitch op zijn hoofd. Een groot bord met welkom thuis Alfred en Ria. Mitch is wel heel erg blij dat hij Ria en Alfred ziet. We gaan met zijn alle naar het huis van Mitch. Zo dan kan ik toch nog even met hem spelen. Daarna gaan we met zijn 3tjes naar huis. Ik ben wel een beetje bedroefd dat mijn broer niet meer bij me is, maar aan de andere kant ik heb wel weer mijn slaapplekje terug.

 

 

 

 

     
Zondag 16 juli 2006

Ik moet vandaag wel even wennen dat Mitch er niet meer is, ik kan nu geen kattenkwaad meer uithalen. Het is ook stil in huis. Ik hoop dat we van de week wel even naar Mitch gaan.

 
     
Zaterdag 22 juli 2006

Bep en José nemen wel wat spullen mee, waar zullen we naar toe gaan? Ik herken de weg, we gaan naar de camping. Daar is mijn broer natuurlijk ook. Wies is er ook, dat wordt weer een gezellig avondje. Wat gebeurd er nu, ik moet even de boel goed in de gaten houden. Alfred, Ria, Bep en José gaan weg. Ze laten me toch niet achter op de camping??? Kijk ik vind Wies heel erg aardig, maar de camping zonder Bep en José vind ik niets. Ik zal op onderzoek uit moeten gaan, om te kijken of er een gaatje in het hek zit. Warempel hier kan ik door. O jee Wies ziet het, maar ik ga niet luisteren, ik ga gewoon naar onze auto. Hee wat gebeurd hier nu een mevrouw stopt me en geeft me aan Wies. Wies is wel een beetje boos op mij, snapt ze dan niet dat ik naar Bep en José wil. We gaan meteen naar binnen, ik mag niet meer in de tuin spelen. We hebben binnen wel leuk gespeeld, maar ik heb toch steeds opgelet of Bep en José eraan komen. He He daar zijn ze. Gelukkig, ze waren uiteten geweest met de zus van Alfred. Wat gebeurd er nu weer???????????? Gaan Alfred en Bep weer weg. Ik wil gewoon iedereen bij elkaar hebben. Gelukkig na ongeveer een uurtje waren ze weer terug. Hij wat gebeurd er nu. Ik denk dat we blijven slapen.

 

 

 

 

 

     
Zondag 23 juli 2006

Heel langzaam ontwaken we met zijn alle. Daarna gezellig met zijn alle ontbijten, lekker gebakken ei. Nadat we bij iedereen geschooierd hadden gaan we maar even de boel in de tuin verkennen. Mitch laat me zien hoe is mijn stokjes in de aarde kan verstoppen. Dat is wel een hele goede plaats. Het uitgraven vinden we ook heel leuk. We hebben hele zwarte toeten. Hoe moet ik nu weer schoon worden. Ik weet het al, ik ga tegen Wies opspringen, dan tilt ze me wel op. Zo gezegd, zo gedaan. Nu kan ik me snuit lekker aan haar T-shirt schoonmaken. Wies kan er gelukkig om lachen. Toen we thuis waren heeft José nog wel mijn pootjes en snoet schoongemaakt.

 

     
Dinsdag 1 augustus 2006

Ria is er nu dus ook achter dat Mitch verslaafd is aan de koffie!!!!!! Ze zat met Mitch op een terrasje koffie te drinken en voor dat ze het wist had hij zijn lange tong al in de koffie, ze snapte er niets van, want dat had hij dus nog nooit gedaan. Bep dat is de broer van Ria, begon toch wel erg te lachen. Hij vertelde dat hij Mitch verslaafd had gemaakt. Gelukkig was Ria niet boos op Mitch en Bep.

 

     
Zaterdag 19 augustus 2006

Vandaag gaan we gezellig gourmette bij Ria en Alfred. Wies is er ook , onze dag kan niet meer stuk. Ik heb al wel een paar daagjes buikpijn, maar laat natuurlijk niets merken. Goh ik ben loops geworden, ik kies er wel een goede dag voor uit, want nu knuffelt iedereen mij. Gaat José opeens een broek bij me aan doen, ze denkt toch zeker niet dat ik daar mee ga lopen, ik blijf gewoon stok stijf staan. Gelukkig ze trekt hem uit. Nu moet ik mezelf wel goed schoonhouden anders trek ze mij die broek weer aan. Het is wel veel werk, want ik wil eigenlijk ontzettend graag spelen, maar heb daar de tijd niet meer voor. Ik weet niet goed hoe ik met mijn gevoelens om moet gaan, dus ik sta maar veel achter het gordijn of ga een nestje bouwen, maar ik geloof niet dat dat allemaal de bedoeling is.

 

 

 

     
Woensdag 6 september 2006

Vandaag moest ik even alleen thuis blijven, dat gebeurd bijna nooit. Ik mag altijd overal mee naar toe, behalve als het niet anders kan. Ik denk dat vandaag zo'n dag is. Gelukkig kwamen Bep en José vlug terug en ik was natuurlijk heel erg blij. We gingen daarna met zijn 3tjes weg. He we stoppen in de straat van Mitch. Dat is nog eens leuk. Ze namen ook allemaal spulletjes van Mitch mee. Ik denk dat Mitch komt logeren. Nu begrijp ik het, Ria ligt in het ziekenhuis en daar mogen geen hondjes komen. Ze moeten Ria maar gauw een knuf van mij geven.

 

 

 

     
Donderdag 7 september 2007

He we gaan naar het huis van Mitch. Gelukkig Ria is ook weer thuis, maar ligt wel op bed. Van vreugde liet ik een paar druppeltjes lopen, maar ik was dan ook zo blij om Ria te zien. We zijn maar kort gebleven en Mitch ging toch weer lekker met ons naar huis. Kunnen we leuk spelen en kan ik Mitch lekker uitdagen, daar ben ik wel goed in en Mitch trapt er elke keer weer in. Mitch is een keer zo groot als ik, maar daar laat ik me niet door afschrikken. Van al het speelgoed dat we hebben, vinden we op dit moment de muizen toch wel het leukst. Als ik de muis te pakken heb, ga ik er mee onder de bank zitten, want Mitch past niet meer onder de bank. Kan ie lekker mijn muis niet afpakken.

 

 

 

     
Zondag 10 september 2006

De spulletjes worden van Mitch weer meegenomen. Jammer Mitch gaat naar huis. Ria mist Mitch zo erg, dat kan ik wel begrijpen, want hij is ook erg lief. Volgens mij zijn wij de 2 liefste hondjes van de hele wereld, zo worden we in ieder geval behandeld.

 

     

Vorig Kwartaal

Volgend Kwartaal