2de Kwartaal
Zondag 2 april 2006

Vandaag heb ik de hele dag met mijn broer gespeeld en Ria natuurlijk, die laten we af en toe mee spelen anders voelt ze zich buiten gesloten. Bep en Josť gingen vandaag de zus van Alfred helpen, want die heeft een andere woning. Wij kunnen dan niet mee, want daar staan dan wel een heleboel dingen die gevaarlijk voor ons zijn.

 

     

Zaterdag 15 april 2006

Vandaag wordt ik naar Wies gebracht, er gaan een hoop spulletjes mee, dus ik denk dat ik mag blijven slapen bij Wies. Ja hoor mijn gevoel kwam uit. Lekker met Wies gespeeld en geknuffeld en daarna lekker naar bed. Ik begin al wel een beetje aan de geluidjes bij Wies te wennen. Bep en Josť zijn naar het theater samen met Iris (schoonzus) en Chris (zwager). Ik hoop dat ze net zo genieten als dat ik bij Wies geniet.

     
Zondag 30 april 2006

Ik heb deze maand niet zoveel geschreven, omdat er niet zo veel te vertellen viel. Ik heb wel allemaal nieuwe dingen gehad om te eten en ik ben toch wel heel erg gek op kleine tomaatjes, sla, komkommer en paprika. Ik ben toch eigenlijk wel een heel gezond hondje. Mijn broer lust echt alles. Nu dat ik deze lekkere dingen allemaal geproefd hebt hoeven voor mij de brokjes niet zo. Bep en Josť sjoelen nu met mijn brokjes en dan eet ik ze wel. Ik doe dat lekker expres want dan krijg ik lekker veel aandacht.

     
Dinsdag 2 mei 2006

He wat is dat, de bel gaat wel heel erg vroeg, ik slaap nog. Ik ben natuurlijk wel nieuwsgierig wie het is. Het is Alfred met Mitch. Nadat Alfred een kopje koffie had genomen ging hij weg en Mitch blijft hier. Dat wordt weer een hele dag ravotte met Mitch. 's middags waren we wel heel erg moe en zijn we lekker op de bank in slaap gevallen. Tegen de avond kwam Alfred Mitch ophalen, wat ik natuurlijk niet leuk vind en Mitch natuurlijk ook niet. Maar ja we spelen wel geregeld bij elkaar en daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee.

 
     
Vrijdag 19 mei 2006

Vandaag ging ik met baasje alleen in de auto, ik vond het al vreemd maar ja. Toen ik zag waar we naar toe gingen vond ik dat wel leuk. We gingen gezellig naar Wies. He wat gebeurd er nu, Bep gaat weg en laat mij hier alleen achter. Ik heb begrepen dat Bep zijn nichtje trouwt en Bep is getuigen. Dat neemt hij heel serieus. Nu moet ik er maar van gaan nemen en lekker veel aandacht aan Wies gaan vragen. Wies kan ook altijd leuk met me spelen. Wat nu Wies gaat naar bed en ik mag mee, dus ik blijf hier slapen. Dat is mijn eerste nacht van huis. Ik moest toch wel even wennen aan alle geluidjes die ik bij Wies hoorde, maar later ben ik toch maar gaan slapen. 

     
Zaterdag 20 mei 2006

Ik heb best wel lekker geslapen bij Wies. He waar gaat Wies nu naar toe, ik ga er maar eens even achteraan. Wat doet ze nu, gaat ze onder de regen staan met een gordijn dicht. Nou dan ga ik maar gezellig bij haar staan, want regen vind ik niet zo erg, maar wind heb ik echt een hekel aan.

     
Zondag 28 mei 2006

We gaan weer op pad, gelukkig ik herken de weg al, we gaan naar Wies. Leuk die heeft altijd wat lekkers voor mij. Wies heeft ook 2 konijnen, ik ga nu toch maar eens proberen te blaffen. Er komt toch wel wat geluid uit mijn bekkie.

     
Maandag 5 juni 2006

We waren vandaag even gezellig bij tante Wies. Ik dacht ik moet toch wat doen om de aandacht naar me toe te trekken, want Wies, Josť en Bep zaten gezellig koffie te drinken en te kletsen. Dus ben ik heel stoer op de bank gesprongen. Wat waren ze trots op me. Ik had natuurlijk gelijk weer alle aandacht. Ik ga gewoon voortaan alle dingen die ik voor het eerst doe, lekker bij Wies doen.

     
Woensdag 7 juni 2006

Het is natuurlijk niet zo leuk voor Bep en Josť, want thuis ben ik nog niet op de bank gesprongen. Ik vind het vandaag wel een goede dag ervoor. Nou 1 2 3 daar ga ik. Zo ik zit nu lekker op de bank en ze vinden me heel stoer.

     
Zondag 11 juni 2006

Ik weet niet wat eraan de hand is, maar er worden door Bep en Josť allemaal oranje ballonnen buiten en binnen opgehangen en binnen oranje slingers. Zelf dragen ze ook oranje. Wies, Ria, Alfred, Iris en Chris zijn ook allemaal in het oranje. Ik heb ook een oranje truitje aan, en Mitch heeft een oranje bandera om. Nu snap ik het Nederland moet voetballen en wij moeten ze aan moedigen. Nadat het volkslied gezongen was mocht ik me truitje weer uit,  en lekker rotzooien met Mitch. Tjee wat kan het baasje schreeuwen. Gelukkig Nederland heeft gewonnen. Wies blij en wij ook blij. Daarna met zijn alle chinees gegeten, en voor ons valt er dan ook altijd wel iets. Het was een hele gezellige dag met de hele familie bij elkaar.

 

     
Zondag 18 juni

Ik heb toch wel wat last van mij bekkie, vallen allemaal tanden uit. Gelukkig komen er ook tanden voor terug. Zou er toch niet aan moeten denken om als een tandloos monster verder te moeten. Een hoektand zat los, maar wilde er niet uit. Gelukkig heeft Bep de tand er voor me uitgetrokken.

     
Dinsdag 27 juni 2006

Vandaag zijn we naar VIP geweest, dat is een hondenboetiek in Amsterdam hebben ze een leuk jasje voor mij gekocht. Marianne en Anneke zijn ontzettend aardig voor mij.  Van Marianne de eigenaresse heb ik een heel stoer roze leren jack met steentjes gekregen . Ik kan  nu zo op een Harley Davidson. Voor mij hoeven de jasjes niet zo, maar als het koud is of regent, dan ben ik wel blij dat ik een jasje aan krijg.

     
Vorig Kwartaal

Volgend Kwartaal